Anyaként a szívhang-rendelet margójára

Értetlenül állok a tömeges fröcskölődés előtt, amelyet a szeptember 15-én bevezetett szívhang törvénynek nevezett rendelet bevezetése váltott ki az internet népéből. Édesanyák sokasága háborodik fel azon, hogy az abortuszt választó nőknek a halálos ítélet előtt meg kell hallgatniuk a magzat szívhangját az utolsó szó jogán.

Lehet érvelni az erőszak áldozatául esett nők helyzetével vagy egészségügyi okokkal, de azt már régóta tudjuk, hogy ezek elég csekély arányban teszik ki az abortuszok számát. Minden művi vetélés drámai – a nő számára is. Nem szándékozok senkit sem elítélni ezért, hiszen biztosan nyomós oka volt, amiért ilyen helyzetbe került.

Azonban szeptember 15-én nem szigorodott az abortusz törvény. Ugyanolyan feltételekkel lehet a műtőasztal elé járulni, mint azelőtt, mégis nők megnyomorításáról beszélnek egy szívhang meghallgatása miatt.

Nők megnyomorításáról olyan édesanyák, akik hallották már gyermekeik szívhangját.

Olyan bezzeganyák és családapák mocskolódnak, akik az egyik pillanatban előszeretettel számolnak be az interneten a szülői lét áldásosságáról és a tökéletes nevelési módszereikről, a következőben pedig egy abortuszpárti véleményt osztanak meg.

Ne legyünk naívak. Rengetegen tekintenek a magzatra puszta sejtként, nem emberi lényként. A szívhang az egyetlen, amivel a gyermek hallhatóan üzenhet édesanyja felé, így jogosan hívják ezt az abortuszra váró életek utolsó szó jogának.

Szeptember 28-án tüntetést tartottak a szívhang törvény ellen, amelyen a program szerint Dobrev Klára, árnyék-miniszterelnök, ÉDESANYA is beszédet mondott volna. Az esemény nívósságát már a Facebookon megosztott készülődő képek is mutatták, az egyiken ugyanis Pintér Sándort küldi ki az egyik hölgy a nemi szervéből.

Forrás: Facebook/Az abortusz korlátozása nők elleni erőszak – Tüntess velünk! esemény képrenyőfotó

Valószínűleg a belügyminiszter nem akar senki vaginájában turkálni és a KDNP sem fogja a nőket erőszakkal rabszolgaláncon megtermékenyíttetni. Egészen egyszerűen

Pintér Sándor „tollvonásával” nem az abortuszhoz való jog sérült, hanem az élethez való jog erősödött.

Legyen jobb a szexuális felvilágosítás, olcsóbb az óvszer? Aki tudatában van annak, hogyan csinálja a gyereket, legyen már tudatában annak is, hogyan akadályozza meg!

A modern ember nem kínoz másokat, nem vágja le a tolvajok kezét és nem küld gyilkosokat a halálba. A legvédtelenebb lényt pedig lelkiismeret furdalás nélkül kiporszívózza, leszakítja végtagjait és összeroppantja koponyáját. Mi ehhez képest egy szívhang törvény?

A címlapképen Az abortusz korlátozása nők elleni erőszak – Tüntess velünk! tüntetés egy mozzanata látható. Forrás: Vasárnap.hu/Szennyes Krisztián

Iratkozzon fel hírlevelünkre