Giorgia Melonit is megpróbálja lejáratni a nemzetközi baloldali sajtó a választások előtt

Olaszországban szeptember 25-én tartanak parlamenti választásokat, amelynek az egyik nagy esélyese Giorgia Meloni Olasz Testvérek (FdI) pártja. Meloni szoros barátságot ápol Orbán Viktorral, és nyíltan bevándorlás-, abortusz- és melegházasság-ellenes. Ezért nem meglepő, hogy ahogy korábban a Fidesz ellen, most az Olasz Testvérek ellen indult lázító hadjárat a nemzetközi liberális médiában.

Németh Balázs közéleti személyiség és a 2023-as atlétikai vb vezérigazgatója Facebook bejegyzésében azt írta:

„A POSZTFASISZTÁK vezetnek az utolsó felmérések szerint – ezzel a címmel írt tegnap a független, pártatlan osztrák közmédia, vagyis az ORF az olasz parlamenti választásról.

Poszfasisztáznak, fasisztáznak, nacionalistáznak, szélsőjobboldaliznak, rasszistáznak hetek, hónapok óta a nyugati fősodorbeli (értsd: baloldali, liberális, “haladó”…) médiában, ha szóba kerül az olasz kampány.

Képtelenek elfogadni és elviselni, hogy a képen látható Giorgia Meloni által vezetett jobboldali pártszövetség fölényesen megnyerheti két hét múlva a választást.
Ráadásul minél hangosabban fasisztázik, orbánozik(!!) a média, annál nagyobbra nő Giorgia Meloni előnye… Jól van ez így”.
 
 
A címlapképen Orbán Viktor miniszterelnök és Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek (FdI) párt vezetője az Atreju nevû rendezvényen, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján Rómában 2019. szeptember 21-én.
Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Iratkozzon fel hírlevelünkre