Meg fogják védeni a felnőttek a gyerekeket?

A bostoni gyermekkórház „sebészeti lehetőségek teljes készletét kínálja transznemű tinédzserek és fiatal felnőttek számára” – olvasható a honlapjukon.

A kórház videójában rutinbeavatkozásként reklámozzák a méheltávolítást, s ennek a reklámnak a stílusa összhangban van a jelenlegi egészségügyi és humánszolgáltatási minisztérium szellemével. Az intézmény ugyanis arra ösztönzi azokat a gyerekeket, akik azt mondják, hogy rossz testben születtek, hogy kapjanak pubertásblokkolókat és nemmegerősítő műtétet.

Nem a gyermekkorház az úttörő ezen a téren, de büszkék arra, hogy követik a trendet. Ugyan a doktorok elmagyarázzák a műtétek visszafordíthatatlan következményeit, de

vajon nem gondolkodtatja el az orvosokat, hogy a hippokratészi eskübe nem fér bele a kiskorúakon gyakorolt megváltoztathatatlan változtatások elvégzése?

Az Ore állambeli portlandi állami iskolák olyan tantervet fogadtak el, amely a „gender binárist” úgy mutatja be, mint amelyet a gyarmatosítók vezettek be az elnyomás eszközeként. A négy- és ötéves óvodáskorú gyerekek grafikus leírásokat láthatnak, amelyek bemutatják a „pénisszel rendelkező személy” és a „szeméremtestű személy” fogalmakat, mert a tanterv azt állítja, hogy egyes lányoknak péniszük van, néhány fiúnak pedig vulvája, ennek alapján azt tanítják, hogy minden nemnek és gyereknek bármilyen teste lehet.

A Bioetikai és Kulturális Központ: Mentsük a nővéreinket (The Detransition Diaries: Saving Our Sisters) című film előzetese olyan fiatal nőket mutat be, akik elmagyarázzák, hogyan hitték magukat transznak.

Egy 18 éves lánynak telefonon írt fel tesztoszteront a Planned Parenthood. A szervezet mára az egyik legnagyobb, nemváltáshoz szükséges hormonkészítményeket „kínáló” szereplő az Egyesült Államokban.

Egy másik elmondása szerint azt mondták neki, hogy ha nem érzi jól magát a testében, az azt jelenti, hogy transz. Egy további nő a dokumentumfilmben arra figyelmeztet:

Minden lánynak rossz szolgálatot teszünk, ha hazudunk, és azt mondjuk nekik, hogy nem akarnak nők lenni. Azt mondjuk nekik, hogy bárkik lehetnek, akik lenni akarnak. De elfelejtjük elmondani nekik, hogy szeressék magukat úgy, ahogy vannak.

Joe Biden amerikai elnök idén tavasszal videóüzenetet adott ki, amelyben kijelentette, hogy a gyermekek identitásának megerősítése az egyik legerőteljesebb dolog, amit a transznemű gyermekek szülei tehetnek biztonságuk és egészségük érdekében.

Sok szülő és a Biden politikától elszakadók egyre inkább vészjelzőt fújnak azért, hogy megvédjék fiataljaikat a szükségtelen és visszafordíthatatlan károktól.

Forrás: Nationalreview.com

A címlapképen a leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzszexuálisok (LGBT) felvonulása New Yorkban 2017. június 25-én. Forrás: MTI/EPA/Porter Binks

Iratkozzon fel hírlevelünkre