Fidesz: Niedermüller Péter haladéktalanul távozzon a közéletből!

Trianonnak köszönhetik a határon túli magyarok, hogy jobban, szabadabban élhetnek - írta a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából közzétett bejegyzésében a DK-s politikus.

Gondoljunk azokra a magyarokra is, akik Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában, és a többi környező országban, mint mi itthon Magyarországon”

– írta Facebook-posztjában Niedermüller, majd hozzátette: míg a trianoni határokon belül a magyaroknak „Orbán, a hazugságokra épülő politika, az olcsó ostoba nacionalista demagógia, a mindent eluraló korrupció” jutott, addig

a határon túli magyaroknak „megmaradt a szabadság, a nyílt társadalom, az Európához való tartozás, a jobb élet, a jövő reménye”.

A nagyobbik kormánypárt közleménye hangsúlyozza, a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter korábban rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény heteroszexuálisokat, most pedig kijelentette, hogy Trianonnak köszönhetik a határon túli magyarok a szabadságukat, a nyílt társadalom és az Európához való tartozás esélyét.

Niedermüller Péter haladéktalanul távozzon a magyar közéletből, és kérjen bocsánatot a gyalázatos kijelentéséért! – szólítja fel a politikust a Fidesz,

hozzátéve: A Gyurcsány-párt szövetségesei pedig határolódjanak el a nemzeti önbecsülésünk ellen intézett durva támadástól.

(MTI-OS)
A kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre