Használt okostelefonokkal segíthetünk a kárpátaljai gyermekotthon lakóinak

Gui Angéla Kárpátalja

Gui Angéla az Egy Vérből Vagyunk jótékonysági alapítvány keretében határon túli gyermekotthonok számára gyűjt adományokat. Legutóbbi Facebook bejegyzésében egy kárpátaljai leányotthon megsegítésére hívta követőit.

Angéla 39 éves korában kezdett futni, és első félmaratonja alkalmával – amivel a Bátor Tábor lakói számára gyűjtött adományokat – úgy döntött, összeköti a futást a jótékonykodással. Azóta Kárpát-medence-szerte több jótékonysági futást szervezett. Rendszeres vendége Böjte Csaba atya dévai árvaházának, és több határon túli gyermekotthonnak.

Egy kárpátaljai gyermekotthonban élnek lélekben örökbe fogadott leányai, akiket szintén rendszeresen meglátogat és adományokkal támogat. Most, a háború kitörése óta a lányoknak még nagyobb szüksége van a lelki és anyagi támogatásra.

Legfrissebb Facebook-bejegyzésében arra kéri követőit és ismerőseit, hogy régi, már nem használt okostelefonjaikkal segítsék a Kárpátalján élő árvákat. A telefonokon keresztül tudnak kapcsolatba lépni anyaországi támogatóikkal, akik tartják bennük a lelket ezekben a nehéz időkben is. Gui Angéla azt írja, már egy használt telefon is rengeteg traumától segít megszabadulni a lányoknak.

A felajánlásokkal kapcsolatban írhatnak az egyverbolvagyunk@gmail.com e-mail címre, illetve az Egy Vérből Vagyunk Facebook oldalnak, vagy akár Angélának személyesen a Facebookon.

„Minden gyermekben ott lakik a Jóisten” – Példaképünk: Gui Angéla

Ezek a gyerekek sokszor olyan ételeket esznek, amit mi csak az állatoknak adnánk

Címlapkép forrása: Őszi Szilvia

Iratkozzon fel hírlevelünkre