Hollik: Gyurcsányék nem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést

A Fidesz szerint a baloldal „reflexből azonnal megtámadta” a rezsivédelmi alapot, ami újabb bizonyíték arra, hogy Gyurcsány Ferencék még a súlyos választási vereség ellenére sem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést.

Hollik István, a kormánypárt kommunikációs igazgatója MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában emlékeztetett: Orbán Viktor miniszterelnök szerdán bejelentette, hogy a rezsicsökkentés megvédése érdekében a kormány rezsivédelmi alapot fog létrehozni. Közölte: ezt a Fidesz és a KDNP támogatni fogja az Országgyűlésben.

Hollik István szerint azonban a baloldal „reflexből azonnal megtámadta” a rezsivédelmi alapot, ami újabb bizonyíték arra, hogy Gyurcsány Ferencék még a súlyos választási vereség ellenére sem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést. Úgy értékelt:

a baloldal ezzel ott folytatja, ahol abbahagyta, egyértelműen megtagadta a magyar emberek érdekeinek képviseletét, és a rezsivédelmi alap megtámadásával ismét a multik oldalára állt.

Ugyanakkor – hangsúlyozta – a kormánypártok nem fogják engedni, hogy a baloldal elérje a célját.

„Elég erősek vagyunk ahhoz, hogy megvédjük a magyar emberek számára a rezsicsökkentést, hiszen a választóktól erre kaptunk felhatalmazást” – jelentette ki Hollik István, hozzátéve, azt sem fogják megengedni a baloldalnak, hogy a háború árát a magyar emberekkel fizettessék meg.

(MTI)

Címlapkép: Facebook/Hollik István

Iratkozzon fel hírlevelünkre