Áldást kér az utasaira, majd buszt vezet

Előbb áldást kér az utasaira, csak ezt követően foglalja el a sofőrülést, majd tapos a gázba Gimeskövi Károly, aki alighanem Budapest egyik legkülönlegesebb buszvezetője. A férfiről a 777.blog.hu oldalon jelent meg írás.

Az 58 éves, mélyen hívő férfi lelkesen szól utasaihoz egy-egy állomásnál, terjeszti Jézus Krisztus igéjét a szeretetről. A napokban nyilvánosságra került egy felvétel az egyik evangelizálásáról, ezt már nagyon sokan megtekintették a világhálón.

Megáldom magukat az Úr Jézus nevében, mint lelkész és buszsofőr. Egyben lelkes buszsofőr. Jó utat mindenkinek, a Regőczi István térre megyünk, aki meg akar térni az esetleg följöhet, ott van egy gyönyörű templom” – mondta a videóban a sofőr.

„Egy fiú az egyik ilyen beszédem után odajött hozzám, az arcát könnyek áztatták. Elmesélte, hogy Ukrajnából menekült, és hogy a testvére Covidban hunyt el. Teljesen meghatódott a beszédemtől, azt azonban nem említette, hogy fel is vette a mondandómat. Másnap rengetegen hívtak, többek között a gyülekezetemből is, hogy híres lettem” – mesélte Gimeskövi Károly, aki hozzátette: legfrissebb információi szerint már több mint félmillióan tekintették meg a róla készült videót.

A teljes cikk és az abban említett videó a 777.blog.hu tekinthető meg.

Forrás, címlapkép: 777.blog.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!