Rétvári: Fülsüketítő a csend a baloldalon a Jobbik molesztálási ügye kapcsán

„Fülsüketítő a csend a baloldalon a Jobbik molesztálási ügye kapcsán” – olvashatjuk Rétvári Bence parlamenti államtitkár Facebook-oldalán.

„Hallgatnak, pedig pár éve még ugyanezen baloldali képviselő asszonyok közül sokan kiadtak egy közleményt, amely szerint:

Ha a hatalommal való visszaélés egyik legdurvább formája, a szexuális zaklatás következmények nélkül marad, akkor semmi nem fog változni az országban és a társadalomban. Ha ma nem teszünk semmit, akkor 10, 20, 30 év múlva kiderülő gyomorszorító történetek és kibeszéletlen traumák fognak ismét rávilágítani arra, hogy nem cselekedtünk, amikor kellett volna. Hogy nem védtük meg a szexuális zaklatás áldozatait, hogy nem álltunk ki azokért, akik egyedül sokszor beszélni sem mernek az őket ért megrázkódtatásokról.

„Vajon a baloldal politikusai meghallották a Jobbikos rendezvényen segítségért kiáltó áldozat sikolyát?” – teszi fel a kérdést a KDNP parlamenti képviselője.

„Vajon ma reggel a baloldali képviselő asszonyok az Isztambuli Egyezmény szövegével toporogtak Jakab Péter irodája előtt, vagy ismét csak félrenéztek, ha egy nemi erőszakkal kapcsolatos ügynek baloldali az elkövetője? Elég a baloldali terelésből, elég a baloldali kétszínűségből, elég a szelektív érzékenységből! Mikor mer kiállni a baloldal az áldozatok mellett akkor is, ha az elkövető baloldali szövetségesük? Addig minden mondatuk és akciójuk hiteltelen, mert nem az áldozatok védelméből fakad, hanem nyers politikai támadásból!” – olvasható a bejegyzésben.

Címlapkép forrása: Facebook/Rétvári Bence 

'Fel a tetejéhez' gomb