A magyarok a gyermekvédelmi törvény mellett állnak

– Nemcsak országgyűlési választást tartanak április 3-án, hanem népszavazást is. Mi lehet a voksolások igazi tétje?

– Mind a kettőnek – mind az országgyűlési választásnak, mind pedig a gyermekvédelmi népszavazásnak – óriási tétje van. Láthatjuk, hogy a gyermekvédelmi törvény elfogadása óta példátlan mértékű támadás zúdult ránk a nyugat-európai liberális sajtótól és balliberális politikai elittől.

Holott mi nem állítunk semmi mást, csak azt, hogy a szülők joga, hogy hogyan nevelik a gyermekeiket.

Szerintünk a különböző NGO-knak, (nem kormányzati szervezeteknek) propagandistáknak, aktivistáknak nincs joga ahhoz, hogy óvodákban és iskolákban szexuális propagandát hirdessenek. Ezért kérjük az embereket, hogy a népszavazáson négy nemmel voksoljanak. Ezzel gyermekeinket és a szülők jogait is megvédhetjük. Hiszen ne feledjük el, hogy a szülő nevelési jogának elsődlegesnek kellene lennie. A népszavazás tehát nem valami ellen, hanem a gyermekeink mellett szól.

Nacsa Lőrinc (Fotó: Nacsa Lőrinc hivatalos Facebook-oldala)
– Nem csak országgyűlési képviselő, hanem háromgyerekes édesapa is. Mit tud javasolni, mondjuk az apáknak, miért szavazzanak nemekkel a népszavazáson?

– Azt gondolom, hogy a szülőség nagyon sok mindent megváltoztat és átértékel az ember életében. Onnantól határtalan szeretetet érzünk egy kisember iránt. Tudjuk, hogy törékeny, sebezhető a gyermeki lélek, ezért ránk, szülőkre vannak bízva az életük első évtizedeiben. A mi dolgunk, hogy neveljük és óvjuk őket. A feleségemmel rossz néven vennénk azt, hogyha az óvodákban, iskolákban a Brüsszel által finanszírozott különböző NGO-k jelennének meg, és a gyermekeink szexuális propagandát kapnának.

A választásra nem csak azoknak kell elmenniük, akik szülők, hanem azoknak is, akik fontosnak érzik azt, hogy a magyar nemzeti közösség fiataljai a korukhoz megfelelő egészséges, normális nevelést kaphassanak.

– A nyugati, genderideológiát propagáló filmek, sorozatok tengerében elégséges lehet-e egy nemzeti kormányzatnak a helytállása?

– A törvényhozók nincsenek egyedül ebben a harcban, éppen erről szól a népszavazás. Emberek millióit képviseli a gyermekvédelmi törvény. A frontvonalakban ott vannak az óvodapedagógusaink, a tanáraink, az egyházak, és természetesen a szülők is.

Úgy gondolom, hogy a magyar társadalom eléggé egységes ebben a kérdésben.

Mi nem akarunk beleszólni, hogy hogy csinálják a svédek, a kanadaiak, az angolok, de azt kérjük, hogy ők se szóljanak bele, hogy mi, hogyan éljük az életünket. Nagy-Britanniában minden napra jut egy kiskorú nemváltó műtét. Kanadában pedig öt év börtönnel is sújthatják azokat a szakembereket, terapeutákat, akik meg akarják győzni arról a kiskorúakat, hogy a születési nemüket tartsák meg, és azt ne változtassák meg. Azaz ne menjenek el hormonkezelésre, ne válasszák a műtéti beavatkozást.

Hátborzongató, de egyes országokban már szülői engedély sem kell 12 év felett ahhoz, hogy elinduljon egy nemváltási folyamat.

A genderideológia mindenhova be akar férkőzni. Képünk illusztráció (Forrás: Pixabay.com)

– Az országgyűlési választáson a fiatalok kiket támogathatnak?

– Úgy gondolom, hogy a fiatalok számíthatnak a Fidesz–KDNP-kormányra. Január elsejétől elindult a 25 év alattiak szja-mentessége, ami azt gondolom, hogy óriási segítség lehet a pályakezdő, családalapítás előtt álló fiataloknak. Mindezzel kicsit könnyebbé válik a saját egzisztenciát megteremteni.

2009 körül, amikor én elkezdtem az egyetem mellett dolgozni, akkor 18 és 36 százalék között volt az szja.

Mindez nagyon nem mindegy. Az ingyenes KRESZ-vizsgától, az ingyenes nyelvvizsgán keresztül a különböző ösztöndíjprogramokról beszélhetnénk, de hosszan lehetne szólni a versenyképesebb felsőoktatásról vagy éppen a duális szakképzés bevezetéséről is. Úgy gondolom, hogy sikerült visszanyernünk a nemzeti önbecsülésünket, büszkeségünket. Mindez pedig a jövőnkért érzett felelősségérzetből fakad. A fiatalok is érzik, hogy az ország- és nemzetépítő munkából nekik is jó kivenni a részüket.

– Hogyan látja, mire van most a legnagyobb igénye a fiataloknak?

– Az egész magyar társadalomnak békére és biztonságra van szüksége. A fiatalok is akkor tudják kiszámíthatóan tervezni az életüket, a továbbtanulásukat, a munkakezdésüket, a családalapításukat hogyha kiszámíthatóság, béke és biztonság van körülöttük, nem pedig olyan káosz, amit a Gyurcsány Ferenc- és a Márki-Zay Péter-féle politika képvisel. Azt gondolom, hogy a következő négy évben, ha a választópolgároktól megkapjuk a bizalmat, akkor az eddigi programokon túl a fiatal vállalkozók nagyobb segítése, a fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése egy kiemelt feladata lesz majd a kormányzatnak.


Tóth Gábor

Boross Péter: Iskoláinkban nincs helyük aberrált fickóknak

Simicskó: Küldetésünk Magyarország szolgálata

Kiemelt képünk forrása Nacsa Lőrinc Facebook oldala.


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb