Egy amerikai professzor szerint nem is olyan „gáz” 12 éves gyerekekkel szexuális kapcsolatot létesíteni

Egy amerikai egyetem professzora nem tartja egyértelműen rossz dolognak, ha valaki egy gyereklánnyal létesít szexuális kapcsolatot. „Sok olyan dolgot csinálnak a gyerekek, aminek még nem értik a szabályait rendesen."

Újabb elképesztő megnyilvánulás, amely bizonyítja, hogy egyes liberális hangok már a pedofília dekriminalizálását tűzték ki célul maguk elé.

Egy amerikai egyetem etika- és filozófiaprofesszora szerint nem egyértelműen rossz dolog, ha egy felnőtt szexuális kapcsolatot létesít egy 12 éves gyereklánnyal. A tanár egy Tik Tok-videóban beszélt minderről. 

„Képzeld el, hogy egy felnőtt férfi szexelni akar egy 12 éves lánnyal, és a lány beleegyezik” – fogalmazott Stephen Kershnar, aki a New York államban található Fredonia egyetemen tanít. A professzor szerint széles körben elterjedt nézet, hogy mindezzel valami sehogyan sincs rendben, és mindez attól függetlenül rossz, hogy kriminalizálták volna a tettet. Számára ugyanis „nem nyilvánvaló, hogy ez valóban helytelen lenne”.

Véleménye szerint mindez csupán hiba, és hogy miért? Nos ennek feltárása nem csupán a felnőtt és gyermek közötti szexualitást, de a törvényes nemi erőszak mellett az erkölcsi alapelvek megértését is segítheti. Hogy mit is ért ezalatt?

Kershnar úgy okoskodik, hogy

a szexuális abúzus még egy egyéves esetében sem egyértelmű, példaként pedig azt hozza fel, hogy egyes távoli kultúrákban például előfordul, hogy a nagymamák úgy nyugtatnak meg egy kisfiút, hogy erekciót okoznak neki.

Aztán persze gyorsan hozzáteszi, tulajdonképpen nem biztos benne, hogy ez csupán legenda, vagy létező jelenség, de ha igen, akkor fel nem foghatja, mi baj lenne a gyakorlattal.

A professzor ahhoz hasonlítja egy kiskorú beleegyezését az aktusba, mint amikor a gyerekek részt vesznek egy labdajátékban vagy egy órán.

„Sok olyan dolgot csinálnak a gyerekek, aminek még nem értik a szabályait rendesen.”

Egy másik podcastben Kershnar erősen elfogódott partnerével beszélgetve arra hivatkozik, hogy a felnőttek és gyerekek közötti szex csupán bizonyos jogok áthágásának kérdése, mivel egy kiskorú törvényesen nem egyezhet bele az aktusba. Ezután arról értekezik, hogy csomó olyan dologra kényszerítjük a gyermekeket, amit igazából nem akarnak megtenni. „Templomba visszük, iskolába, fogorvoshoz küldjük őket, és részt kell venniük a nővérük balettelőadásán.”

A professzor kutatásokra hivatkozva még azt is kifejti, hogy fiatal, 15 éves fiúk és felnőtt férfiak közötti szex egyáltalán nem káros pszichésen, vagy ha igen, akkor nem tudni, hogy azért, mert valóban az, vagy csak a társadalom negatív reakciója miatt. És már jön is a mondat, amiért mindez halálosan veszélyes:

Kershnar szerint ha nem tudjuk egyértelműen eldönteni, hogy egy 15 évesnek, aki beleegyezett a szexbe, mindez jó vagy rossz, akkor a jelenséget nem szabad kriminalizálni.

Szerinte ugyanis társadalmunkban a pubertás előtt álló fiúkhoz való vonzódás igen elterjedt a nagykorú fiatal férfiak körében. Állításából pedig egyenesen következik a felnőttek és gyermekek közötti nemi kapcsolat pártolása.

Kershner neve nem először nyilvánul meg a pedofília kapcsán, 2015-ben könyvet is írt a témában, melyben a jelenség társadalmi megítélését relativizálja. Azon már nem is csodálkozunk, hogy egy 2003-as esszében a rabszolgaságról is kifejti, hogy nem feltétlenül sérti az emberi jogokat, csakúgy, mint a nők elleni diszkrimináció.

Az egyetem vezetősége minden esetre elhatárolódott a professzor „elítélendő” kijelentéseitől, amelyek nem képviselik az intézmény véleményét, és vizsgálatot is indított az ügyben.

Forrás: Lifenews.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre