Péter sürgős segítségre szorul

Leszámítva azt a sebészeti kuriózumot, melynek következtében – a neten fellelhető képek tanúsága szerint – hol a bal, hol a jobb keze bibis, egyéb tüneteket is produkál a hódmezővásárhelyi miniszterelnök-jelölt. Ezek a tünetek sajnos műtéti úton aligha szüntethetők meg.

Politikai szövetségesei ugyan szép csendben távolabbra tolattak az önjáróvá vált Márki-Zay Pétertől, mi több, még egy szövegellenőrt is kapott Péterfi Judit személyében, hogy ne legyen lehetősége össze-vissza beszélni – mindez nem segít.

A derék jelölt mindenkinek azt ígéri, amit az illető nép, szekta, egyház, tömörülés megkíván.

Homokosházasság, egyházi iskolák sarcolása, kőkemény katolicizmus, 13. havi nyugdíj megszünetése, 13. havi nyugdíj újbóli bevezetése, cigányképviselők, mélymagyarság – van itt minden, tessék választani (ha lehet, akkor őt).

Pártja ugyan nincs, és lassan már minden szereplése ciki lesz a haveroknak, de nem adja fel.

A szíve mélyén megmaradt szívós házalóügynöknek.

Azzal együtt, hogy néhány kormánypárti politikusnak abszolút kijárna egy orbitális saller, mégis, ha valami csoda folytán MZP-t ültetné Orbán helyére a népakarat – én gyalog megyek Japánba.

Április harmadikáig azonban további szórakoztató MZP-s fellépések várhatók, vélhetően az értelmes emberek által könnyen lecsapható magas illetve félmagas labdákkal, elvégre Péterfi Judit nem lehet résen minden percben.

Az alábbi kis kampányvideó szolgáljon további magyarázatul arra, miért nem szeretném őt miniszterelnökként látni, azon túlmenően, hogy egy liberális újságíró szerint Márki-Zay Péter a többdiplomás buta ember ritka típusa. És ehhez semmi köze a Fidesznek:

Iratkozzon fel hírlevelünkre