Lukácsi Katalin: Inkább ezer Floyd-freskót, mint patyomkin szenteket

Viszonylag friss hír, hogy egy amerikai egyetem campusán kiállítottak egy festményt, amely George Floydot mint Jézus Krisztust ábrázolja. Mellette pedig Szűz Máriaként, a Megváltó anyja szerepében Floyd anyja látható. Felesleges most azt feszegetni, hogy ez mennyire blaszfém jelenet. Épeszű ember undorral tudomásul veszi, hogy ilyen is van, aztán lapoz. De nem ám a progresszív vallásmagyarázók, az európai értelemben vett keresztények! Ők menetrendszerűen érkeznek és elmagyarázzák, hogy ez tulajdonképpen teljesen rendben van. Mit rendben, ez a dolgok természetes rendje.

Forrás: Facebook

Hiszen kinek is lehetne azzal problémája, hogy egy elítélt bűnözőt, aki többek között azért is a törvény színe elé került, mert egy várandós asszonyt, hasához kést szorítva, rabolta ki, Krisztusként ábrázolják? Bagatell.

Tippre Perintfalvi Rita érkezését vártam volna a védelem első sorába, de megelőzte őt Lukácsi Katalin. Az a Lukácsi, aki saját jogán meglehetősen érdektelen tényező, de Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltségével ez sajnos nincs így. Mivel Lukácsi Márki-Zay egyik legközelebbi bizalmasa, mozgalma elnökségi tagja, ezért pozíciója sem ugyanaz, mint pár hónappal ezelőtt.

És Lukácsi Katalin hozta a formáját. Egy kommentben elmondta, hogy ezerszer inkább Floyd-freskókat látna szívesen, semmint állítása szerint kiüresített, átlagos szenteket. Tudják, ilyen futottak még vértanúkat meg hasonlókat. Nem, azokat dobjuk. Itt van Floyd!
De Lukácsi még ezek után is emelni tudja a tétet. Azt is hozzátette, hogy kevés szentnek volt kevesebb bűne, mint egy drogfüggő bűnözőnek. Talált, süllyedt!

Sokadszorra mondom el: azok a keresztény testvérek, akik közéleti vakságuknak és tájékozatlanságuknak köszönhetően megtéveszthetők Márki-Zay sületlenségeivel, elképzelni sem tudják, mekkora ostobaságot követhetnek el. Feltéve, ha 2022-ben őt és Gyurcsányt szándékozik hatalomba juttatni.
Mert mellettük jönnek majd Lukácsiék is, akik bármilyen blaszfém baromság mellett kiállnak, ha normális keresztényeknek az nem tetszik.

Egyszer lehet hibázni.

Iratkozzon fel hírlevelünkre