Borzasztónak tartja a gyermekvédelmi törvényt a baloldal kijelölt vezetője

Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje egyértelművé tette, hogy ha tehetné, eltörölné a gyermekvédelmi törvényt – tehát nem védené meg a kiskorú gyermekeket például a szexuális fejlődésüket befolyásoló, vagy a nemváltoztatást népszerűsítő médiatartalmaktól, mint ahogy azt sem korlátozná, hogy az iskolákban a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak – írja a hirado.hu.

„Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt. Igen” – fogalmazott a baloldal miniszerelnök-jelöltje az M1 riporterének. „Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni”? – tette fel a kérdést.

Márki-Zay Péter szerint a gyermekvédelmi törvény gyűlöletkeltő és az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját nem tartja valós problémának.

A baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének arra ugyanakkor nincs ötlete, hogy mit tenne akkor, ha kiderül, hogy tévedett és mégis valós a probléma.

Ostoba kérdések

Márki-Zay Péter ostoba kérdéseknek nevezte a gyermekvédelmi törvény megvédéséről szóló népszavazás témáit is, amikre ő nem is akar válaszolni – olvasható a hirado.hu cikkében.

Az országgyűlés keddi ülésén döntött arról, hogy a gyermekvédelmi törvény megvédéséről népszavazást tartanak 2022 tavaszán. A baloldali pártok az erről szóló parlamenti vitát és a szavazást is bojkottálták.

Az alábbi kérdésekben lehet népszavazás:

  • „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?”
  • „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?”
  • „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?”
  • „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?”

Az eredeti írás itt olvasható.

 

Kiemelt képünkön: Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere látható a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én. (Fotó:MTI/Mohai Balázs)


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb