Aki Márki-Zayt támogatja, nem gyakorló keresztény

Újra és újra elkápráztat a baloldali értelmiség csodálatos erkölcsi flexibilitása. Persze ezt is megszoktuk már, különösebb kihívások elé nem állítanak minket az erkölcsi tótágasok. De mégis, egy kicsit vegyük elő ezeket!

Forrás: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Tehát, amikor Márky-Zay Péter azt állítja, hogy saját politikai szövetségesei hazaárulók, akkor ezt a kijelentését a baloldali értelmiség egy részétől nem kíséri élénk felháborodás. Ugyan már! Hiszen Péterünk fáradt volt. Ezt maga is bevallotta. Fáradtságában fogalmazott így, mindannyiunkkal előfordulhat. Sőt, tulajdonképpen nem is úgy értette, ahogy sokan azt érthették.
Hiszen amikor azt mondta, elárulják a hazát, az valójában nem olyan, mintha azt állítaná, hazaárulók.

Nem, az teljesen más.

Lássuk csak, mi is történik akkor, ha jobboldali politikus mondja egy felforgatóra azt, hogy hazaáruló? Az, kérem, tűrhetetlen. Maga az iszonyat, a gyűlölködés. Az orbáni, magyart a magyartól eltaszító politika. Minimumelvárás ezek után, hogy a kék sapkások feltűnjenek Hegyeshalomnál.

No, de akkor mi történik, ha Márki-Zay Péter homofób kijelentéseket tesz? Elmondja, hogy szerinte a fél kormány meleg, ennek és annak kéne ezt bevallania? És ha ennek kapcsán hasonló stílusú cikkek jelennek meg a balos heccsajtóban?

Nem értik, még mindig nem értik. Az is az események természetesen lefolyása. Majd hallgat róla ez a bizonyos balos értelmiség. Maximum.

Sőt, milyen bátor Péterünk, igaz? A gyűlölet ellen harcol! Igaz, persze, hogy ugyanez a balos értelmiség homofóbozza feszt a magyar kormányt a magyar gyermekvédelmi törvény miatt. Az is igaz, ha akárcsak az LMBTQ-propaganda szóba kerül és annak visszaszorítása, akkor már a fasizmus tombolásától szükséges védeni a homoszexuálisokat. Mit védeni, politikai pamfletekkel elárasztani a művelt Nyugatot!

Ja, hogy Péterünk konkrétan homofób? Az más, na!

Érdemes ebben egyértelműnek lenni: akit egy ilyen futóbolond megtéveszt a kereszténység szlogenjével, az nem gyakorló keresztény. Aki ezt a garnitúrát támogatja, amelyben konkrétan ott lapulnak, mit lapulnak, az egyházellenes bolsik, nem lehet gyakorló keresztény.

Leginkább nincs tisztában a közélet folyamataival, és maradjunk akkor ennyiben.

 

Kiemelt képünk forrása: Facebook/Márki-Zay Péter

 


A Vélemény rovatban olvasható írások, valamint az interjúalanyok véleménye nem feltétlenül tükrözi a Vasarnap.hu szerkesztőségének álláspontját.

Iratkozzon fel hírlevelünkre