A kutya még nem áll készen a vegetáriánus életmódra

vegetáriánus kutya Forrás:Sky News Youtube

A Sky News Australia megosztott egy YouTube-videót, amelyben egy fiatal lány arról mesél TikTok-követőinek, hogy kutyája önként választotta a vegetáriánus életmódot, és ezt be is mutatja. A bemutató végül nem úgy sül el, ahogy a lány szeretné.

Hosszasan elemzi, hogy a kutya teljesen magától döntött így, nagyon szereti a salátát, és soha nem kell rászólni, hogy egye meg a zöldséget. Mivel sokan kételkedtek ebben, a lány a videóban kikészített az asztalra egy tál friss zöldséget és egy adag marhából készült kutyaeledelt, hogy igazolja állítását: a kutya magától a salátát választja.

A bevezető után a vegetáriánus kutya végre színre lép, és rögtön ráveti magát… nem meglepő módon a húsra. A cserben hagyott gazda próbálja meggyőzni kedvencét, hogy a zöldség finomabb, de a kutya látszólag hátat fordított vegetáriánus múltjának.

 A videó végén a lány még próbálja elhúzni a maradék húst az állat elől, de a váratlan kudarc miatt gyorsan ki is kapcsolja a kamerát. Reméljük, a kutya nem lett megbüntetve, amiért egyelőre látszólag nem áll készen az életmódváltásra bolygónk megmentésének érdekében.

Kiemelt képünk forrása a Sky News YouTube videója.

Iratkozzon fel hírlevelünkre