Társkereső, ami előre megmutatja, „ki fogja megöletni a gyerekedet, ha véletlenül teherbe esel”

Az alkalmazás nem csak az abortuszpártiak ismerkedését segíti, de a Planned Parenthoodot is támogatja

Az OKCupid amerikai társkereső létrehozott egy „pro-choice” jelvényt, amelynek beállításával a felhasználók jelezhetik potenciális partnerük számára, hogy abortuszpártiak.

Az intézkedést Jack Posobiec politikai aktivista Twitter-oldalán így jellemezte: „randiapp egyéjszakás kalandokhoz, ahol előre tudhatod, ki fogja megöletni a gyerekedet, ha véletlenül teherbe esel.”

A randiapp közleményben értesítette a Charlie Kirk olvasóit az új jelvény megjelenéséről:

„Az új texasi törvénynek köszönhetően, amely alapvetően tiltja az abortuszt, most fontosabb, mint valaha, hogy kiálljunk az abortusz mellett. Észrevettük, hogy a felhasználóink számára is egyre lényegesebb, hogy randipartnerükről előre tudják, hogy pro-choice”.

A jelvény azonban nem csak arra szolgál, hogy az exkluzív csoport tagjai könnyebben egymásra találjanak. Minden egyes felhasználó után, aki pro-choice-nak vallja magát, az OKCupid egy dollárt adományoz a Planned Parenthoodnak. Ezáltal az ismerkedni vágyók nem csak saját, de mások gyerekeinek meggyilkolásában is aktívan részt vehetnek.

Saját bevallásuk szerint az oldal felhasználóinak 88 százaléka abortuszpárti, 87 százalék a férfiak, 89 százalék a nők körében.

Két évvel ezelőtt már bevezettek egy abortuszpárti jelvényt az oldalon, #ISupportPP (támogatom a Planned Parenthoodot)-szöveggel, amely jelvény használata kilencszeresére növelte a férfi felhasználók sikerrátáját a jelvényt nem használókkal szemben.

A „pro-choice” jelvény használata egyébként 37 százalékkal népszerűbb a klímaválsággal foglalkozók és négyszer olyan népszerű a feministák körében. 

Forrás: Human Events

Kiemelt képünk forrása a Wikipedia.

Iratkozzon fel hírlevelünkre