Újabb furcsa gondolattal állt elő egy férfi a Tik Tok-on

TikTok kiemelt kép

Egy tiktokker szerint Jézus nembináris volt, vagyis sem férfiként, sem nőként nem lehet meghatározni. A videó készítője szerint ugyanis Jézusnak nem lehetett Y-kromoszómája, mivel egy szűz nőtől született.

TikTok-videóban fejti ki a véleményét az a férfi, aki szerint Jézus nembináris volt, vagyis sem férfiként, sem nőként nem határozható meg. Mivel szerinte Jézusnak kizárólag anyja volt, apja pedig nem arra a következtetésre jutott az önjelölt “szakértő”, hogy ezáltal csak X-kromoszómával rendelkezett, Y-nal nem, vagyis nőnek született. Ugyanakkor egész életében úgy öltözködött és viselkedett, mint egy férfi.

A videó kommentszekciójában többen is kétségbe vonták a férfi teológiai “tudását”, és sokan azt is kétségbe vonták, hogy volt-e már egyáltalán életében templomban.

„Ezek szerint Jézus hormonokat és tesztoszteront szedett annak érdekében, hogy szakállat növeszthessen”, olvasható az egyik ironikus kommentben.

„Csinált a TikTok valamilyen versenyt, ahol fura megjelenéssel, és ostoba ötletekkel pontokat lehet gyűjteni, és aki a legtöbb pontot szerzi, az pénzjutalmat kap?” – tette fel a kérdést egy másik felhasználó hozzátéve, hogy „ha igen akkor az ilyen emberek nagyon benne lehetnek a versenyben”.

(V4NA)

Kiemelt kép forrása: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre