LMBTQ-járőrautókkal üldözik a bűnt a rendőrök

Nagy-Britanniában már túlhaladottá vált az intézmények homlokzatára kitűzött, a keresztényektől ellopott és jelentésében elferdített szivárványos zászlók időszaka. Immár a rend éber őrei is büszkén hirdetik az LMBTQ-ideológia iránti elkötelezettségüket.

Fanatikus módon hirdeti már intézményes szinten a „fejlett” Nyugat az LMBTQ-ideológiát. Ennek legújabb megnyilvánulása, hogy

a brit rendőrség bemutatja: a szivárványszínű járőrautók flottáját!

A cheshire-i rendőrség rendőrfőnök-helyettese, aki egyben az Országos Rendőrfőnöki Tanács LMBTQ-bizottságának (NPCC – az Egyesült Királyság rendőrségét irányító központi testület) elnöke is, Julie Cook számolt be a sajtónak a legújabb, szivárványszínű rendőrségi projektről. Mint  elmondta, a Pride-rendőrautókat „rendszeres rendőri járőrözésre” fogják használni, a cél pedig az, hogy ezzel is „felbátorítsák” az LMBTQ-ideológia iránt elkötelezett közösséget arra, hogy jelentsenek a rendőrségen minden „gyűlölet-bűncselekményt”, és az „LMBTQ-emberek ellen elkövetett incidenseket”.

A rendőrautók új díszítéséről Cook megjegyezte: „a szivárvány látványának hatása olyan hatalmas”.

Caroline Farrow katolikus újságíró és aktivista az ügyet úgy kommentálta: „úgy tűnik, a rendőrség elfelejtette, hogy míg az LMBTQ-közösség barátságosnak és befogadónak találja a szivárvány látványát, addig sokan mások az elnyomás és az ellenségeskedés jelének tekintik” – mondta. Szerinte a rendőrségnek megfélemlítés és kivételezés nélkül kellene alkalmaznia a törvényt, eközben viszont az LMBTQ-jelképek alkalmazása azt üzeni a hívő embereknek, sőt mindenkinek, aki ellenzi ezt a fajta nemi ideológiát: „megvetünk benneteket!”

A szivárványszínbe borult rendőrautókat Harry Miller egykori rendőrtiszt, a Fair Cop kampány kezdeményezője is bírálta. A kampány küldetése, hogy küzdjön minden olyan rendőri beavatkozás ellen, amely ideológiai megfontolásból történik, anélkül, hogy törvénysértésre sor kerülne.

A volt rendőrtiszt rámutatott: Londonban például riasztóan magas a késelések száma, a rendőrautók mégsem járkálnak olyan grafikákkal borítva, amelyek ezt a kiválasztott bűncselekményt ábrázolják.

Iratkozzon fel hírlevelünkre