Ha majd Fekete-Győr András is megtanul a mosógép tetején pelenkázni

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője apaként üzent a Momentum apai örömök elé néző miniszterelnök-jelöltjének. A gratuláció mellett abbéli reményét is kifejezte a jobboldali politikus, hogy Fekete-Győr András megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek - így majd neki is - előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően.

A gyermekáldás mindenkor egy örömteli hír. A legcsodálatosabb dolog, ami egy pár életében történhet velük, hogy szerelmükből egy új élet keletkezik. Bár a balliberális oldalon előszeretettel alkalmaznak család- és gyermekellenes retorikát (gondoljunk csak a család fogalmát saját ideológiájuk mentén pusztító A család az család mozgalomra, vagy a baloldalon igen gyakori abortuszpárti megszólalásokra), mégis, ha ők is átélhetik a gyermekáldás csodáját, talán máshogy fognak vélekedni a kérdésről.

Fekete-Győr Andrásnak is megadatott, hogy átélje ezt a csodát, a héten jelentette be, hogy párjával gyermeket várnak. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője egy Facebook-posztban gratulált politikai ellenfelének. Mint írja, ő két gyermekes apukaként jól tudja, hogy ez a legjobb dolog, ami az életben történhet.

A jobboldali politikus szerint, miután megszületik a Momentum miniszterelnök-jelöltjének gyermeke, és ő is „túl lesz számtalan átvirrasztott éjszakán, ha megtanul a mosógép tetején és a csomagtartóban is pelenkázni, ha majd többször megjárja a gyermekorvosi ügyeletet magas lázzal vagy sérülésekkel, ha lelkesen megválaszolja minden nap azt a körülbelül 200 miért-tel kezdődő kérdést, és kialakul közte és a gyereke között a világ legtökéletesebb érzelmi kötődése”, akkor bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek – így neki is – előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően.

„Vélhetően még később az sem lesz ellenére, hogy az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét, illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben, ahogy az tőlünk nyugatabbra már szokás”

– írja Kocsis Máté a bejegyzésében.

A gyermekvédelem nem homofóbia!

Ezt követően Kocsis felhívja a figyelmet arra, hogy

ezekről a kérdésekről szól a gyermekvédelmi törvény, függetlenül attól, hogy mit hazudik róla a liberális sajtó.

Mint ismert, a gyermekvédelmi törvény és az azzal kapcsolatos népszavazás nagy felháborodást keltett a balliberális politikai elit körében. Az a Momentum az egyik leghangosabban háborgó párt, többek között LMBTQ-programmal készülnek a választásokra, erről itt írtunk részletesebben.

Fekete-Győr figyelmét remekül hívja fel arra Kocsis, hogy a természetből fakadó normalitás ellene szól mindannak, amit a baloldali politikus és pártja képvisel. Talán a gyermekáldás segítheti a Momentum elnökét abban, hogy változtasson meggyőződésén, és a halál kultúrája helyett az élet kultúráját választja.

A fideszes politikus a következővel zárja bejegyzését:

„A születendő babának, az édesanyának és az édesapának jó egészséget és boldog családi életet kívánok! A gyermek a legcsodásabb dolog a világon! Add tovább!”

Bemutatjuk a Momentum LMBTQ-programját

Kiemelt képünkön Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője gyermekei társaságában. Forrás: Facebook / Kocsis Máté

Iratkozzon fel hírlevelünkre