Ez történt ma Tokióban: Megint kikapott a női kézicsapat, Ungvári és Özbas búcsúztak

Ungvári ellenfele az egyiptomi Mohamed Abdelaal volt. Végig szoros, kiegyenlített összecsapást láthattak, akik hajnalban bekapcsolták a televíziót. A két versenyző nem tudta döntésre vinni a dolgot, ezért aranypont döntött. De így is csak az intéseknek köszönhette az egyiptomi, hogy továbbléphetett.

Özbas Szofi ellenfele a német Martyna Trajdos a női dzsúdósok 63 kilogrammos súlycsoportjában. Szintén szoros összecsapáson, aranypontért egy vazarival diadalmaskodott a német és búcsúztatta Özbast.

Női kézilabda válogatottunk a franciák után Brazília csapatától is vereséget szenvedett. A sok hibának köszönhetően most hat gól volt a különbség.

Női triatlonban Bragmayer Zsanett a 12. helyen végzett. Kovács Zsófia nem tudta befejezni a versenyt. Míg Sárosi Laura sérülés miatt visszalépett, Krausz Gergely pedig két szettben kikapott orosz ellenfelétől, így mindkét tollaslabdázónknak véget ért az olimpia.

Navigare necesse est

Folytatódik a férfi vitorlázók laser kategóriájának versenye a negyedik futammal folytatódik, a magyar sportoló jelenleg a 13. helyen áll. Míg az éremesélyesnek kikiáltott Berecz Zsombor is hamarosan megkezdi szereplését az olimpián a finndingi kategóriában. 

Kiemelt képünk forrása: Pixabay

'Fel a tetejéhez' gomb