Szivárványmigránsok, nem marasztalunk benneteket!

Az őrületnek nincsen határa, szeretett hazánknak azonban igenis van. Az LMBTQ-lobbi az ellenzéki sajtón keresztül ravasz módon érzékenyít bennünket. Megint újabb bővítéssel egészítenék ki a szótárainkat. A korábbi fogalmaink határozott jelentése ezzel felpuhul, majd pedig… kihal. Így mindnyájunk fejében megmaradhat az új fogalom: „szivárványmenekültek”.

Mostantól parancsra kezdjünk el azonnal sajnálkozni! Zombi módon váljunk elfogadókká azok irányában, akik kirekesztve, mi több, üldözötten érzik magukat idehaza, a fundamentalista kormány kirekesztő törvényei miatt.

Már eddig is felháborító volt számukra, hogy nem házasodhatnak hivatalosan. Pedig milyen megható lenne, ugye? És egy ideig még biztosan nem sok esély van arra – és bízzunk benne, hogy egyáltalán nem is lesz –, hogy a homoszexuális párok számára engedélyezzék a mesterséges megtermékenyítést.

Fúj, fúj, konzervatív kormány! Hogy merészeled a kereszténységre hivatkozva ilyen csúnyán elűzni ezeket a törékeny Jancsi-Jancsikat és Juliska Juliskákat? A boldogság mindenkit megillet! És még Ferenc pápa is azt mondta…

Na, hagyjuk már ezt!

A franciák már sok mindenben eszementek voltak a történelemben. A francia forradalom istentelen liberalizmusa után már ne csodálkozzunk, miként adnak engedélyt az azonos neműeknek, hogy házasodjanak és gyermeket szüljenek. (Megjegyzés: a homoszexuális párok az életben nem tudnának gyermeket nemzeni. Ahhoz „be kell áldozni” néhány donort az ellentétes neműek csapatából. Vagyis ez az egész életképtelen.)

Most meg azt olvassuk, hogy a homoszexuális párok menekültekké válnak Magyarországon. A saját boldogságukat idehaza nem találhatják meg, emiatt olyan országba kénytelenek emigrálni, ahol a gyógyszer már elgurult, és az erkölcs a béka feneke alatt.

Jó jel! Ez az elvándorlás, amelynek semmi köze a klímaváltozáshoz, csak a felmelegedéshez, megnyugtathat bennünket, hogy itthon még nem veszett el minden. Van remény arra, hogy az LMBTQ-lobbi folyamatos nyomása ellenére a gyermekeink családban nőhessenek fel, egészséges lelki fejlődés mellett.

Kedves szivárványmigráncsok! Nem marasztalunk benneteket. Nekünk a boldogságot az szerzi meg, ha követhetjük a Teremtő eredeti szándékát, amely az emberiségbe természetesen bele van kódolva. 

A célunk mindentől függetlenül – nektek is, nekünk is – ugyanaz: eljutni a megígért, mennyei ígéret földjére, az örök boldogságra. A meghívót mindnyájan megkaptuk. A Szeretet vár bennünket, de ebbe nem fér bele a bűn választása – nektek se, nekünk se.

Gável András

Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: MTI EPA/David Fernández