A járvány a civil szervezeteket is megviselte

Élő adás címmel ismét közösségi adománygyűjtő estet rendez a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány az Együtthatók programja keretein belül.

A cél egy szolidárisabb, igazságosabb és fenntarthatóbb társadalmat építő civil kezdeményezések támogatása. A járvány a civil szervezetek működésében is komoly kihívást jelentett. A krízist átvészelő civil szervezeteknek, de főleg az általuk támogatott ügyeknek új lendületre van szükségük.

Június 3-án, este fél héttől a budapesti a Három Holló kávéházban  (1052, Budapest Piarista köz 1.) három társadalmi projektnek kínálnak bemutatkozási és adománygyűjtési lehetőséget a szervezők.

„Egy év elzártság után fontos számunkra, hogy ismét találkozzunk, és közösen éljük át az adományozás páratlan élményét, és közösen részesei legyünk annak a felemelő érzésnek, hogy lehet változtatni a világon, sőt mindenki a maga felajánlásával változtat is rajta” – áll az álapítvány közleményében.

A rendezők felhívták a figyelmet arra, hogy a  jelenlegi szabályozások értelmében kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket áll módjukba személyesen beengedni. Ugyanakkor lehetőség van online részvételre is.

Részletek a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány honlapján érhető el.

Forrás: Gyökerek és Szárnyak Alapítvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre