Táncoljunk, mint a gyerekek!

Táncoljunk a One Voice Children Choir dalára

A 2002-es téli olimpia gyerekkórusából alakult formáció időről-időre újabb kincsekkel lepi meg a nagyközönséget. Erőt, hitet és szeretet sugároznak szerzeményeikkel – fantasztikus előadás kíséretében. A mai gyereknap alkalmából mi is az ő kincsestárukból válogattunk egy dalt, amely a felnőtteket is táncra hívja.

A gyereknap a gyerekekről szól. És a felnőttekről, akik még nem felejtettek el gyerekek lenni! Ahogy felnövekedünk, éppen azt veszítjük el nagy léptekben, szinte teljes mértékben, amire az életünkben a legnagyobb szükségünk lenne. A feltétlen bizalom, és a felénk áradó szeretet megkérdőjelezhetetlen újbóli elfogadása azonban megint szabaddá tehetne bennünket.

Tanulnunk kell a gyerekektől! A mai szép napon tessék elkezdeni lazítani, és elhagyni a feszültségeket. Ha ezt megtesszük, elkezdünk mosolyogni, és elhisszük, hogy nem alakítanunk kell a világot, hanem elfogadni a világot teremtő Isten összes ajándékát. Ez önmagában kedves az Atyának.

A One Voice Children’s Choir „Better When I’m Dancin’” című dala éppen erre vezet rá bennünket. Meghan Trainor vidám dala minket is táncra hív. A mai napon táncoljunk a gyerekeinkkel – és igyekezzünk ellesni a szabadságot, amit ők még hordoznak magukban! „Show the world you’ve got that fire – Mutasd meg a világnak, hogy él benned az a tűz!”

 

 

 

Kim Walker-Smith: Isten nagyon, nagyon, nagyon szeret engem!

Az egész teremtés várja, hogy az Atyát dicsőítsük!

A kiemelt kép forrása: Facebook (One Voice Children Choir)

Iratkozzon fel hírlevelünkre