„Mielőbbi gyógyulást kívánok Gyurcsányné Dobrev Kláranak mind a betegségből, mind a gyűlölködő egyházellenességből”

Azbej Tristan üzent Gyurcsánynénak

Videoüzenetben reagált Facebook oldalán Gyurcsányné egyházellenes kirohanására Azbej Tristan, a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős miniszterelnökségi államtitkár.

Az üzenetben elhangzik: „Tegnap a közösségi médián keresztül azzal szembesülhettünk, hogy Gyurcsányné még a betegágyból is egyházellenes kirohanásokat intéz és fenyegetőzik.”

Forrás: Facebook/Azbej Tristan

Az államtitkár üzenetét ezzel folytatja: „Először is mihamarabbi és teljes gyógyulást kívánok Gyurcsányné Dobrev Klára képviselő asszonynak. Remélem, hogy meggyógyul, és nem intéz többé keresztényellenes kirohanásokat, nem támadja többé azokat az egyházakat, amelyek kiveszik a részüket a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

Képviselő Asszony! Ön miért támadja pont most azokat az egyházakat, amelyek számtalan kórházat, betegellátót, idősellátó központot, szeretetszolgálatot, szociális intézményt tartanak fent az országban?

Ön miért támadja pont most azokat a keresztény egyházakat, amelyek kiveszik a részüket az életek megmentéséért való küzdelemben?

A választ sejtjük. Azért, mert az oltásellenes Gyurcsány-koalíció megpróbálja minden fronton megnehezíteni a járvány elleni védekezést.

Azért, mert önök jobban gyűlölik a kereszténységet és az egyházakat, mint amennyire érdekelné önöket a magyar emberek élete. Azért, mert a mostani ellenzéknek az az elve, hogy minél rosszabb a magyar embereknek, annál jobb önöknek.

Teljes gyógyulást kívánok tehát önöknek, mind a betegségből, mind a gyűlölködő egyházellenességből!” – zárja üzenetét Azbej Tristan államtitkár.

 

A videóüzenet teljes terjedelmében itt tekinthető meg.

Kiemelt képünk forrása: Facebook/Azbej Tristan

Iratkozzon fel hírlevelünkre