Tóth Gabi: Tartsátok tiszteletben mások hitét!

Tóth Gabi megvallja hitét Istenben

Az énekesnőnél betelt a pohár. A Facebook oldalán posztolt bejegyzésében a nem hívők iránti tisztelettel, ám határozottan foglalt állást azok mellett, akik hisznek Istenben. Tóth Gabi arra buzdít, hogy minél többen gyakorolják a vallásukat.

„Hiszem, hogy Isten velünk van! Igen! Veletek is! Veletek, kik egyre gyakrabban gúnyt űztök azokból, akik gyakorolják a vallásukat!” – írta Tóth Gabi, aki szemmel láthatóan megelégelte, hogy idehaza is egyre gyakoribbá kezd válni, hogy vallási csoportok és közösségek tagjait a hitük miatt éri hátrány és atrocitás (ahogyan ez Gödöllőn a görögkatolikus közösséggel szemben is előfordult).

„Ennek elmentek otthonról, agymosott lett, tuti valami szektás, álszent, eladta magát, ezt is elvitték az ufók” – sorolja az énekesnő a hitük miatt bántalmazottakra szórt jelzőket. Tóth Gabi visszautasítja a megbélyegzéseket: „Nem vagyunk kattantak! Én is imádkozom, és hitre buzdítom azokat, akik elvesztek és nem látják a reményt! Ezt nem vehetitek el senkitől! Nektek üzenem, hogy tartsátok tiszteletben mások hitét és ne bélyegezzétek meg azokat, akik gyakorolják is vallásukat! Ne bántsátok és ne gúnyoljátok azokat, akik saját hitüket vállalják! Azokon, akiken gúnyolódtok, vicc tárgyává tesztek, értetek is imádkoznak,hogy megtaláljátok a lelki békét!”

Popsztárok, akik megvallják hitüket

Malek Andrea új dala üzeni: lesz holnap új esély

Kiemelt képünk forrása: Facebook/Tóth Gabi

Iratkozzon fel hírlevelünkre