Reménység Esték: Március 15-én újra élő közvetítés

A nemzeti ünnep napján 19:30-tól ismét online ima és dicsőítés lesz az Ez az a nap! Facebook és YouTube oldalán. A dicsőítésben a résztvevőket Pintér Béla és Agapé Worship vezeti.

Mint az Ez az a nap! magazinban megjelent, az egyik legjelentősebb nemzeti ünnepnapon, március 15-én este 19:30-tól online dicsőítő és ima alkalmat tartanak, melyet a korábbiakhoz hasonlóan újra Facebook és YouTube oldalukon, valamint honlapján közvetít élőben a mozgalom csapata. Az esemény célja, hogy akár több tízezer lélek kapcsolódjon össze a Kárpát-medencében határok nélkül ebben a rendkívüli helyzetben. Azt írják:

„Hisszük, hogy Isten reményteljes jövőt készít nekünk!” (Jeremiás 29,11).

Dicsőítők: Pintér Béla, Agapé Worship. Igei gondolatok: Henderson Paul, László Viktor.

Az esemény a helyszínen – az eddigiekhez hasonlóan – nem nyilvános, csak zenészek, szolgálók, meghívott egyházvezetők és lelkészek vesznek rajta részt, de hívnak mindenkit, hogy online felületeiken kövesse, ossza meg ismerőseivel és aktívan kapcsolódjon az eseménybe!

A mozgalom szervezői mindenkit arra kérnek, hogy baráti és családi körökben, ima- és házi csoportokban kapcsolódjanak be aktívan. Mint magazinjukban olvashatjuk:

„Hisszük, hogy ennek a kezdeményezésnek rendkívüli jelentősége van a szellemvilágban! Isten lelkét hívjuk segítségül bárhol is élsz szerte a nagyvilágban!”

A találkozás reményében bízva, mindenkit vár szeretettel az Ez az a nap! csapata.

 

Egyedül Istennek szólt a dal az idei Ez az a napon

Iratkozzon fel hírlevelünkre