Felhagy a homoszexuális életmóddal és Szent Józsefnek szenteli az életét Milo Yiannopoulos

Milo Yiannopoulos beszél

Továbbá kiáll a „melegterápia" és az életvédelem mellett.

„Amikor azt mondogattam, hogy azért lettem meleg, hogy kínozzam anyámat, nem teljesen vicceltem” – nyilatkozta a LifeSiteNewsnak Milo Yiannopoulos Trump-párti brit botrányhős.

A jobboldali megmondóember kifejtette: sosem érezte magát teljesen otthon a homoszexuális életmódban – amivel szerinte nincs egyedül, ebben senki sem érzi otthon magát.

„Csak azért álltam bele, mert a liberálisok megőrültek, hogy egy jóképű, karizmatikus, intelligens meleg csávó konzervatív alapelveket hirdet” – húzta alá, hozzátéve, hogy úgy viszonyul a homoszexualitáshoz, mint egy függőséghez.

„Az alkoholista is örökre alkoholista marad. Az előző 250 napban csak egyszer csúsztam meg”

– mondta el Milo. 

Az egyetemekről kitiltott botrányhős nyíltan beszélt katolikus hitéről is:

„Urunk rosszabbul járt, mint bármelyikünk, és azt ígérte, hogy nehéz keresztet kell viselnünk. Ronald Knox szerint a Via crucis megmutatja nekünk azt a három utat, amelyekkel hordozhatjuk keresztünket: keserűséggel, mint a bűnét meg nem bánó tolvaj; komor lemondással, mint a bűnbánó tolvaj, aki azt mondta, hogy ez az, amit megérdemel; vagy szeretettel, mint az Úr, aki soha nem minimalizálta a szenvedést, de azt mondta, hogy Isten idejében megvált majd minket. Titokban úgy érzem, elég jót tettem ebben az életben, hogy felmentsenek a múlt bűneiért való földi vezeklés alól.”

Milo Yiannopoulos úgy fogalmazott:

„A bűnből való kilábalásra tett e világi kísérletek ideiglenesek vagy teljesen hatástalanok. Az üdvösség csak Krisztus iránti odaadással és a szent, katolikus és Apostoli Egyház műveivel érhető el. Szent József a Szentcsalád szellemi apafigurája. A genderőrület korában a csecsemő Jézus férfi védelmezőjének szentelni magam az Isten szent pátriárkájába vetett hit cselekedete és a transzszexuálisok terrorjának elutasítása. Az átok démoni: ők a Galli, Cybele kasztrált papjai, a Magna mater, akiket Ágoston nőnek öltözve látott táncolni Karthágó utcáin.”

Az interjúban a jobboldali véleményvezér továbbá kiállt a „melegterápia” és az életvédelem mellett. Elmondta, mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen a reintegrációs terápia jó hírének visszaállítása, ami szerinte a legtöbb esetben működik.

„Ami a többi törekvésemet és terveimet illeti, nos, semmi változás: mindig az abortuszt tartottam az emberi történelem kiemelkedő erkölcsi borzalmának”

– húzta alá Milo Yiannopoulos.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!