Önkénteseket toboroz a Hungary Helps

A Hungary Helps Önkéntes Program keretein belül idén már több mint 500 Közel-Keleten és Afrikában élő gyereket támogattunk. Legyen az önkéntesünk, legyen Ön is részese a gyermekek mosolyának! – tette közzé a felhívást Facebook-oldalán a szervezet.

Mint írják, önkénteseik segítségével heti több alkalommal angol nyelvi és zenei képzések zajlanak ezeken a területeken, melyeket eseti vagy rövidkurzus jelleggel tartott szaktanácsadásokkal, szakoktatásokkal egészítenek ki. „Várunk továbbra is önkénteseket környezetismeret, matematika, számítástechnika és angol nyelv tanítására, heti egyszer vagy kétszer 45 percben” – olvasható a közleményben.

Emellett március 3-án a horvát földrengés károsult gyermekei számára kis csomagok összeállítására, illetve március 9-én kis méretű dobozok pakolására is várnak jelentkezőket. „Legyen Ön is részese a gyermekek mosolyának! Csatlakozzon a Hungary Helps Önkéntes Programhoz!” – olvasható az oldalon. A jelentkezéseket az onkentes@onkentesliga.hu e-mail címen várják!

 

(Kiemelt képünk forrása: Hungary Helps – Magyarország segít Facebook-odala)