A Jobbik halott, csak még nem tud róla – villáminterjú ifj. Lomnici Zoltánnal

Az ismert alkotmányjogászt Jakab Péterék keddi kereszténygyalázása kapcsán kerestük meg.

Mint arról mi is beszámoltunk, kereszténygyalázó „mémet” posztolt kedd este a Jobbik a Facebookon. A bejegyzés üzenete egyértelmű: Trump és Orbán támogatóival az a baj, hogy feszületet mögött vonulnak – az a baj, hogy keresztények.

Az „Orbán-hívekről” készült fotón szerepel ifj. Lomnici Zoltán is, aki a Vasárnapnak adott villáminterjújában elmondta, a Jobbiknak és fogyatkozó követőinek Pál Timóteushoz írt második levelének sorait ajánlja szíves figyelmükbe:

„Tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők következnek. Az emberek önzők, kapzsik, elbizakodottak, kevélyek, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, istentelenek, szeretetlenek, összeférhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, kegyetlenek, lelketlenek, árulók, vakmerők és felfuvalkodottak lesznek. Inkább az élvezetet keresik, mint az Istent; a jámborságnak a látszatát még megtartják, de a lényeget megtagadják. Kerüld az ilyen embereket.” (2Tim 3, 1-5)

Az ismert alkotmányjogász hozzátette, a Jobbik valójában már halott, csak még nem tud róla.

„Aki innentől a mosdatlan szájú Jakab pártjával akar beszélni, az forduljon Gyurcsány Ferenchez a Demokratikus Koalíció Victor Hugo utcai székházában”

– hangsúlyozta ifj. Lomnici Zoltán.

 

Horváth Tamás

 

Ifj. Lomnici a Vasárnapnak: Az USA senkin sem kérheti számon a demokráciát

 

 

 

Kiemelt képünk forrása: MTI

Iratkozzon fel hírlevelünkre