Andrea Bocelli a kislányával közösen énekli a Hallelujah-t

Andrea Bocelli sosem zárkózott el a könnyűzenei megszólalásoktól. Énekhangja magával ragad sokakat feltehetőleg minden generációból. És ha már itt tartunk, Leonard Cohen Hallelujah című énekét ezúttal közösen adja elő a kislányával a Pármai Színház színpadán. Az énekest már több esetben láthattuk zongorázni, ám ezúttal a kislánya egy gitárt ad a kezébe, hogy azon kísérje közös éneküket. Az előadott szám az idei „Believe in Christmas” elnevezésű produkció egyik darabja.

„Aha! A gitárt hoztad ide nekem. Jól behangoltad? Énekeljünk egy dalt közösen? No, akkor csücsüljünk le ide!” – kezdi viccesen és nem leplezett apai rajongással az énekes géniusz édesapa Virginia nevű kislányától, akivel úgy viselkednek, mintha csak odahaza, a gyerekszobában volnának. A családiasság és a szeretet pillanatai áradnak felénk, miközben Leonard Cohen világhírű, „Hallelujah” című számát hallgatjuk.

Andrea Bocelli szerint a boldog élet záloga, ha harmóniában tudunk lenni a világgal és önmagunkkal. Látva az utóbbi években elhatalmasodó szegénységet, az énekes alapítványt hozott létre a nehézségek leküzdésének megsegítésére. Véleménye szerint az állam sok jó és hasznos dolgot meg tud tenni ennek érdekében, ám mindent nem. A fennmaradó rész az egyes emberek feladata, ami biztosan nem egyszerű feladat. Aki azonban ezt feladja, az elveszett – nyilatkozta egy alkalommal Andrea Bocelli, aki alapvetően optimista ebben a kérdésben.

Amint meghalljuk az apát és lányát ebben a közös előadásban, mi magunk is felhagyunk – legalább egy rövidebb időre – a pesszimista, mindig borúlátó nézeteinkkel, és örülni tudunk majd az előttünk kirajzolódó emberségesebb világnak, amelyben az a szeretet uralkodik, ahonnan az olasz világhírű énekes az erejét és a hitét meríti az élethez.

 

A kiemelt képünk forrása: a hivatalos klip részlete

Iratkozzon fel hírlevelünkre