Minnesotában már a karácsonyi fények is sértőek

A társadalmi megosztottságra és az igazságtalanságokra emlékeztetik az embereket a karácsonyi fények, ezt írták egy házaspárnak, akiknek ki volt díszítve a háza. Egyesek szerint csupán az emberi irigység mutatkozott meg, miszerint ha valakinek nem lehetnek égők a házán, akkor másnak se legyenek.

Egészen érdekes levelet kapott nemrég egy minnesotai házaspár, akiknek a háza ki van világítva karácsonyi égőkkel.

A levél szerint sértőek a fények, hiszen ebben a nehéz időszakban a társadalmi megosztottságra emlékezteti az embereket, miszerint van, aki nem is ünnepli a karácsonyt, másoknak pedig egyszerűen nincs pénze a fényekre.

A levél írója szerint mindenkinek el kellene gondolkodnia azon, hogy milyen káros hatása is van annak, ha valaki kifelé azt mutatja, amit a szóban forgó házaspár a karácsonyi világítással. Végül arra is felszólította a párt, hogy tartsák tiszteletben az emberek méltóságát, sőt, a levél írója szerint mindenkinek szembe kellene néznie a rendszeres igazságtalanságokkal.

A karácsonyi fények ügye teljesen abszurd, már csak azért is, mert a házon nincs is sok dísz. Ráadásul, mint kiderült, a házaspár női tagja nővérként dolgozik egy kórházban, ahol koronavírusos betegeket ápolnak. Ő azt mondta, hogy neki örömet szereznek a házukon lévő fények, amikor esténként hazaér.

 

 

A pár egyébként nagyon meglepődött és el is szomorodott a levél láttán. Elmondásuk szerint a jelenlegi világ nagyon megosztott, és csak még elkeserítőbb, hogy már a karácsonyi fényeket is célba vették.

Az interneten is sokan reagáltak a megdöbbentő ügyre. Volt, aki szerint csupán arra megy ki a játék, hogy ha egy embernek nem lehet ilyen feldíszített háza, akkor másnak se legyen. Mások pedig azt mondták, hogy ha ők lennének a házaspár helyében, csak azért is még több karácsonyi égőt raknának fel a házukra.

Forrás: V4NA Hírügynökség

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásaink:

A keresztényeket gyalázta a Facebookon a momentumos Buzinkay

Boldog queerácsonyt!

Iszlámellenesnek nyilvánították, lefoglaltak egy karácsonyfát Líbiában

Kiemelt képünk forrása a V4NA Hírügynökség

Iratkozzon fel hírlevelünkre