Közel négymillió forint értékben kaptak lábbelit a járványkórház dolgozói

Közel négymillió forint értékben adott át prémium minőségű lábbeliket a kiskunhalasi járványkórház dolgozóinak a Berkemann Hungary. A 370 főt foglalkoztató kiskunfélegyházi cég így szeretné megkönnyíteni számukra a hosszú műszakok terheit, és köszönetet mondani azért az önzetlen munkáért, amit a koronavírustól szenvedőkért tesznek.

Úgy döntött a kiskunfélegyházi Berkemann Hungary vezetősége, hogy közel négymillió forint értékben adományoz orvostechnikai tanúsítással rendelkező lábbeliket azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik a koronavírusos betegek életéért küzdenek. Az átadón Balanyi Melinda értékesítési csoportvezető elmondta:

2020 óriási fordulatot hozott mindannyiunk életébe, az egészségügyi dolgozók számára pedig egy olyan harcot, ami nap mint nap próbára teszi az erejüket.

– Talán soha nem tudjuk eléggé megköszönni mindazt, amit ebben a nehéz helyzetben értünk tesznek, hogy azoknak az életéért küzdenek, akik nagyon súlyos állapotba kerültek a koronavírus miatt. Nem tudunk önök helyett ott állni a betegek ágya mellett, de szeretnénk segíteni a saját eszközeinkkel. Bízunk benne, hogy (…) ez a száz pár anatómiai talpkialakítású lábbeli (…) könnyebbé teszi majd a hosszú műszakokat. Szívből köszönjük áldozatos munkájukat! – tette hozzá.

Az ajándékot dr. Szepesvári Szabolcs, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója és Dittmayer Péter ápolási igazgató vette át. Szepesvári Szabolcs a sajtótájékoztatón elmondta: örömmel fogadták a dolgozók a felajánlást. – Nagyon örültek a kollégáink, és különösen azok lepődtek meg, hogy ajándékot kapnak, akiket messziről vezényeltek a járványkórházba – fogalmazott a főigazgató.