Hollik: A teljes befogadást írja elő Brüsszel legfrissebb terve

A világjárvány idején az Európai Uniónak a tagállamokat kellene segítenie, nem pedig terveket "szövögetnie" a bevándorlás támogatására - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

A politikus elmondta, hogy Brüsszelben pedig éppen ezt teszik és mindenkit megbüntetnének, aki ezt nem hajlandó elfogadni.

“Persze ismerjük az ilyen helyzetekre a régi baloldali taktikát: elmondják, hogy nem mondunk igazat, nincs ilyen dokumentum, szó sincs ilyesmiről” – fogalmazott Hollik István, hozzátéve, hogy Brüsszel legfrissebb terve bárki számára elérhető és elolvasható az Európai Bizottság honlapján.

Ennek már a címe is árulkodó: Teljes befogadás – idézte.

Szerinte ez nem más, mint a Soros-terv végrehajtása, hiszen a dokumentum első pontja az, hogy további migránsokat akarnak befogadni. A második pontban azt írják, hogy minden anyagi támogatást meg kell adni a bevándorlóknak, így a lakhatást is.

Hozzátette, a harmadik pont a “legsúlyosabb”:

az Európába hívott bevándorlóknak nemcsak szavazati jogot kell adni, hanem el kell érni, hogy részt vegyenek a politikában önkormányzati, nemzeti vagy akár európai szinten is.

“A képlet tehát egyszerű: minél több bevándorlót akarnak Európába hozni, letelepíteni, majd kifizetni őket, a végén pedig szavazati jogot is biztosítani nekik. A baloldal így vásárol voksokat! Még az sem számít nekik, hogy ha Európa ebben tönkremegy, ők akkor is végrehajtják a Soros-tervet” – fogalmazott Hollik István.

Úgy vélekedett, hogy az elkövetkező hetek vitái mögött valójában ez húzódik meg és amikor Brüsszel jogállamiságot kiált, valójában a bevándorlásra gondolnak, “amire mi továbbra is nemet fogunk mondani”.

(MTI)

Kiemelt képünk forrása Hollik István hivatalos Facebook oldala