Biden már az első héten kötelezővé tenné mindenki számára az abortuszok anyagi támogatását

Biden Kína megszállja Tajwant

Érdekes látni, milyen prioritások mentén tervez kormányozni az Amerikai Egyesült Államok új elnöke. Mint kiderült, Joe Biden első intézkedései közt lenne a Planned Parenthood abortuszklinika-hálózat támogatásának kötelezővé tétele minden amerikai állampolgár számára… Ezzel a húzással elérné, hogy ezután az adófizetők pénzét korlátok nélkül abortuszszervezetek támogatására fordíthassák globális szinten – adta hírül a Lifenews.org.

Jóllehet Bident egyelőre nem iktatták be, csapata már felállította azt a prioritási listát, amelynek pontjai mentén megkezdenék a kormányzást. 

Ezen a listán szerepel Donald Trump Protect Life (életvédelmi) szabályozásának kiiktatása. Mint tudható, egyelőre ez a szabályozás védi az adófizetőket attól, hogy kényszeríthetőek legyenek az olyan csoportok támogatására, mint például a Planned Parenthood (megjegyzés: a cég tevékenységei közt bizonyítottan szerepel az illegális gyermekszerv-kereskedelem is).

Az amerikai liberális média természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy Bident „felszabadítóként” állítsa be, aki „meggyógyítja” Amerikát, azonban a magzatgyilkosságok támogatásának kötelezővé tétele – ez könnyen belátható – aligha fog bármit is meggyógyítani az amerikai társadalomban.

Dél-Karolinában tett nyilatkozatában aztán Biden megerősítette, hogy valóban az egyik első dolga lesz az elnöki székben, hogy a befolyó adódollárokkal a globális abortusz-agendát támogassa.

Joe Biden az úgynevezett Mexico City Policy-t – a Trump-adminisztráció egyik első intézkedését – is megszüntetné. A szabályozás eddig bármilyen, akár a tengerentúlon működő, abortuszokból élő cég támogatását megakadályozta.

Ez évente közel 9 milliárd, külföldi NGO-khoz vándorló dollárt jelentett.

2019 márciusában Mike Pompeo bejelentette, hogy a Trump-adminisztráció elhatárolódik minden olyan szervezettől – a nemzeti és nemzetközi színtéren egyaránt –, amelynek köze van az abortuszokhoz.

Biden az először 1977-ben életbe lépett Hyde-módosítást is eltörölné, amely az egyes szövetségi kormányokat korlátozta abban, hogy a hozzájuk befolyt adóösszegeket abortuszt végző cégek támogatására költsék.

2001 és 2008 között Joe Bidennek szinte nem volt életpárti kezdeményezésekre leadott szavazata. Mi több, számára nem több egy születés előtt bármikor elvégzett abortusz, mint egy átlagos operáció – ugyanolyan módon „előnyös” a páciens egészségére nézve.

 

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásunk:

Bogár László: Trumpot a háttérhatalmak likvidálták

 

Kiemelt képünkön Joe Biden demokrata párti elnökjelölt köszönti támogatóit a Delaware állambeli Wilmingtonban 2020. november 7-én. MTI/EPA/USA TODAY/Robert Deutsch

Iratkozzon fel hírlevelünkre