„Meg kell állítanunk az abortuszpárti puccskísérletet”

Lengyelország támadás alatt áll: életvédő küzdelmét radikális feministák, szélsőbaloldali csoportok és liberális erők támadják - figyelmeztet a CitizenGO.

Október 22-én a lengyel alkotmánybíróság az emberi élet védelmét szolgálva döntött róla, hogy alkotmányellenes az eugenikus abortuszok végzése, tehát fogyatékos vagy beteg születendő gyermeknek nem lehet kioltani az életét – idézi fel minapi felhívásában a CitizenGO Magyarország kampánycsapata. Emlékeztetnek:

Lengyelországot ezt követően hatalmas támadások érték: feminista, baloldali és liberális csoportok erőszakos tüntetéseket szerveztek, a liberális sajtó pedig életellenes és lejárató kampányt indított.

Az abortuszpárti demonstrálók templomokat és szobrokat rongáltak, miséket zavartak meg. Mára fő céljuk a lengyel kormány megdöntése lett. Emellett hatalmas nemzetközi nyomás helyezkedik Lengyelországra az Európai Unió és más szervezetek, államok és csoportosulások részéről is – fogalmaz az élet- és értékvédő szervezet. 

Rámutatnak, a radikális mozgalmaknak erőfeszítéseikkel sikerült elérniük, hogy a lengyel kormány elhalassza az Alkotmánybíróság életpárti döntésének kihirdetését. Ez az ítélet védelmet nyújtana a beteg és fogyatékos születendő gyermekeknek, és több ezer Down-szindrómás ember életét mentené meg az előttünk álló években. 

Mint fogalmaznak, újra bebizonyosodott, hogy a liberális erők számára csak addig fontos a jogállamiság hangoztatása, ameddig az saját céljaik megvalósítását segíti. 

A CItizenGO arra hív mindenkit, hogy támogassa a lengyel életvédő küzdelmét és a radikális csoportok durva támadásaival szemben fejezze ki támogatását Lengyelország konzervatív küzdelmével. 

A támogató petíció – amelyet a Vasárnap.hu-val közösen indítottak – ide kattintva írható alá.

 

 

Kiemelt képünk: MTI/EPA-PAP/Radek Pietruszka

Iratkozzon fel hírlevelünkre