Imaest gyermekre vágyóknak

Magyarországon a párok közel 20 százaléka küzd a meddőséggel. Köztük vegyesen fordulnak elő olyanok, akiknek soha nem fogant még gyermeke; olyanok, akik a várandósság különböző szakaszaiban vesztették el kisbabájukat, illetve olyanok is akadnak, akik az úgynevezett másodlagos meddőséggel küzdenek, amikor egy vagy több megszületett gyermek után a következő baba fogantatása vagy kihordása okoz problémát. Ezeknek a pároknak és mindazoknak, akiknek szívében már megszületett a vágy egy saját gyermek iránt, rendszeres imaesteket rendeznek a Kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébánián, ahol nemcsak lelki felfrissülésre, de sorstársakra is találhatnak az érdeklődők.

Bár sokakat érint, a meddőség témája mégis tabu. Fájdalom, csalódás, szégyen, sikertelenség, harag, magány, gyász, sérült önértékelés, reménytelenség kavarog akár évekig az érintettekben, akik bezárkóznak, nem beszélnek róla, mi pedig nem tudjuk, hogyan segíthetnénk. A jó hír az, hogy az Úr azonban tudja, mert szeretete és irgalma végtelen!

Így mindazokat, akik saját gyermekre vágynak, szeretettel hívja a Kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébánia imaestjére. Jöhet bárki, aki az Atya segítségét szeretné kérni a várva várt ajándék megérkezéséhez, a jelenlegi állapot hittel való megéléséhez vagy akár csak egy kis lelki felfrissülésre vágyik. Azokat is nyitott szívvel várják, akik úgy érzik, megismerkednének hasonló élethelyzetben lévő emberekkel, mert ez erőt adhat számukra. Ezen túl az imaestre olyanokat is szívesen fogadnak, akik nem küzdenek a meddőséggel, de a szívükben már megszületett a vágy egy saját gyermek iránt.

A gyermekre vágyók imaestjét minden hónap utolsó szombatján, délután 5 és 7 óra között rendezik meg, így 2020-ban szeptember 26-án, október 31-én és november 28-án lesz ilyen alkalom.

Helyszín: Kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébánia (7451 Kaposfüred, Rozmaring u. 2.)

A részvételi szándékot az alábbi előrhetőségek egyikén előzetesen jelezni szükséges: igazi.ajandek@gmail.com, +36/30-553-9194

Iratkozzon fel hírlevelünkre