Újra indul a Puskin Kuckó!

Az iskola- és óvodakezdéssel egy időben indul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban, ahol hétvégenként filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel várják a családokat.

Az ovisokat és a kisiskolásokat megcélzó, Legkisebbek mozija című sorozatban idén többek közüttt vetítik az új Bogyó és Babóca-mozifilmet, a Masha és a Medve-széria játékfilm hosszúságú „különkiadását”, valamint olyan különleges összeállításokkal is készülnek a szervezők, melyek a magyar animáció klasszikusaival ismertetik meg a gyerekeket – így például Macskássy Gyula és Dargay Attila „bűbájos” rövidfilmjeiből is vetítenek majd összeállítást. A hétfői közlemény szerint a nézők válogatást láthatnak a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál alkotásaiból is.

Mint írják, a progamban a Nefelejcs Bábszínház öt, a Fabula Bábszínház négy előadással szórakoztatja a Metropolis terem közönségét. Emellett idén is lesznek családi koncertek: Gryllus Vilmos őszi és téli műsorral is készül, a Kolompos együttes az Egyszer egy királyfi című előadását hozza el, a Kaláka együttes egy „best of” válogatással jelentkezik, Rutkai Bori pedig karácsonyi koncertet ad.

A Puskin Kuckó részletes 2020/21-es programja megtalálható a mozi honlapján.

MTI

Iratkozzon fel hírlevelünkre