Szivárványos helyett a babazászló kitűzésére buzdít a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Egyre több önkormányzat csatlakozik a babazászlós felhíváshoz!

Babazászlós felhívással fordult a magyarországi önkormányzatokhoz a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

A szervezet közleményében azt kérte a településvezetőktől, hogy így ünnepeljék meg a gyermekeket, a gyermekáldást. „A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak ötpárti támogatottsága van, tehát a vágyott kisbabák megszületése össznemzeti ügy, nemzeti minimum” – idézték Skrabski Fruzsinát, a mozgalom elnökét.

Az akció lényege, hogy amely önkormányzat egyetért a kívánt gyermekek megszületésével, tegye ki a polgármesteri hivatal épületére az eredetileg újszülöttes házaknál használatos babazászlót.

A vasárnap esti közzététel óta folyamatosan érkeznek a babazászlós megrendelések az alapítványhoz.

„Ünnepeljük együtt boldog jövőnket: a gyerekeket, családokat!” – írták.

A baloldali vezetésű önkormányzatok által folytatott szivárványos propaganda ellen napról napra többen tiltakoznak – közölte a Magyar Hírlap.

Egyre többen járnak elöl jó példával

Szivárványos helyett babazászlót tűzött ki hétfőn Borbély Lénárd a csepeli polgármesteri hivatalra. A fideszes városvezető közösségi oldalán úgy fogalmazott:

„Mi abban hiszünk, hogy a család egy férfi és egy nő közösségén alapul, a gyermekvállalás pedig a boldogságot és a jövőt jelenti”.

Borbély Lénárd polgármester szerint a hálószoba titkai a magánügyek körébe tartoznak. Ez nem lehet propaganda tárgya, azzal együtt, hogy „minden ember méltóságát tiszteletben tartjuk.” 

Csepel Önkormányzata csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez.A mai napon a…

Közzétette: Borbély Lénárd – 2020. augusztus 24., hétfő

Azt kérem minden csepelitől, hogy most, az iskolakezdés előtt is kiemelten figyeljünk a gyermekekre – írta közösségi oldalán a jobboldali városvezető.

Karsay Ferenc, Budafok polgármestere Facebook oldalán üdvözölte a mozgalom kezdeményezését. Mint fogalmazott: az egész ország és saját boldogságunk szempontjából is nagyon fontos, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek.

Karsay Ferenc, Budafok polgármestere is kitűzte a babazászlót!

Közzétette: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom – 2020. augusztus 24., hétfő

A természet törvényei nem ideológiák, nem pártpolitikai logika alapján működnek. Nemcsak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit nem teszünk meg – fogalmazott a négygyermekes politikus.

Dr. Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott a szivárványossá vált Főpolgármesteri Hivatallal szomszédos épületre, a Pest Megyei Kormányhivatalra tűzte ki a Babazászlót.

Ma kitűztem a gyermekek megszületése felett érzett örömünket megjelenítő Babazászlót a szivárványos Főpolgármesteri…

Közzétette: Tarnai Richárd – 2020. augusztus 25., kedd

Facebook oldalán közölte: számunkra a család és a gyermekek a legfontosabbak. Hisszük, hogy ez az alapja a gyarapodó magyar nemzetnek.

Csepel és Budafok után Patak, Szada, Andocs, Vácrátót, Zsámbék, Markaz önkormányzata is csatlakozott a kezdeményezéshez, de további harminc babazászló megrendelés is folyamatban van.

Kiemelt képünk forrása a Három Királyfi és Három Királylány Mozgalom Facebook oldala.

Iratkozzon fel hírlevelünkre