Amerikában az abortuszklinikák is vállalják a bűnrészességet a kiskorúak megrontásában

Nem jelentik a gyanús eseteket, most Epstein egyik régi áldozata vallott.

A Planned Parenthoodról már számtalan esetben kiderült, hogy „elfelejtették" jelenteni a hatóságoknak a náluk elvégzett abortuszok esetében, ha feltételezhetően kiskorúak megrontásáról van szó. Elmulasztották ezt a kötelezettséget akkor is, amikor Jeffrey Epstein korábbi áldozatának terhességmegszakítását végezték a kilencvenes években. A nőt, aki akkor még kiskorú volt, a szexuális ragadozó és tettestársai többször is megerőszakolták, majd életveszélyesen megfenyegették, így csak most, évek elteltével vallott az esetről, amelynek nem meglepő módon semmilyen nyoma nincs az abortuszt elvégző szervezetnél.

Megerőszakolta, abortuszra kényszerítette, majd életveszélyesen megfenyegette Jeffrey Epstein azt a nőt, aki most kitálalt az évtizedekkel ezelőtt történt esetről.

A börtönben tavaly öngyilkosságot elkövetett pedofil üzletember azután került újra a hírek középpontjába, hogy a hatóságok az elmúlt héten korábbi barátnőjét és tettestársát, Ghislaine Maxwellt is letartóztatták. Epstein több befolyásos személyiséggel is kapcsolatban állt, például Bill Clinton volt amerikai elnőkkel és András herceggel a brit királyi családból.

Nem csoda tehát, ha egykori áldozata csupán most mert nyilatkozni az évtizedekkel ezelőtt történtekről. Elmondása szerint az üzletember és annak barátnője bedrogozva számtalanszor megerőszakolta, majd amikor terhes lett, abortuszra kényszerítették – és életveszélyesen megfenyegették őt és családját is, hogy ne beszéljen az eset(ek)ről.

A Newsweeknek „Jane Doe” néven nyilatkozó áldozat beszámolójából az is kiderül, hogy Epstein először 14 évesen erőszakolta meg. 16 évesen derült ki, hogy állapotos – a terhességmegszakítást követően aztán csoportos erőszakot is elkövetett rajta Epsteinék pedofil bandája. Doe végül a nagyszülei segítségével menekült ki a szörnypáros karmaiból, s elmondása szerint az erőszak mellett az a tény, hogy meg kellett ölnie a születendő gyermekét, súlyosan érintette őt és a családját is.

Az nem derül ki, hol végezték el az abortuszt, annyi azonban biztos, hogy az azt végrehajtó intézménynek jelentenie kellett volna az esetet a hatóságoknak, mint mindig, ha kiskorúakkal való visszaélés gyanújáról van szó.

Nem ez lenne az első eset, hogy a Planned Parenthood ezt a kötelezettségét nagyvonalúan elfelejti, támogatva ezzel az ártatlan áldozatokra vadászó csúcsragadozóknak tevékenységét. Egy Louisiana állambeli abortuszklinika például most nyert pert az USA Legfelsőbb Bíróságán, ahol annak vádjával állt, hogy nem jelentette be több 11 éves kislány megerőszakolását. Egy 2008-as, Indianában történt esetben egy kiskorú szexuális bántalmazásának eltussolásában vett részt a szervezet, s egy Ohioban történt erőszakról is kiderült, hogy az elkövető edző az abortuszóriáshoz vitte 14 éves áldozatát terhességmegszakításra, amit aztán a szervezet véletlenül nem jelentett a hatóságoknak. Egy 2011-es Live Acition jelentés pedig arra is kitér, hogy a szexturizmus fiatalkorú áldozatainak kihasználását is segítik a Planned Parenthood dolgozói, akikhez bátran fordulhatnak az iparág lelkes rajongói, ha gondjuk adódik ezügyben…

Forrás: Lifenews.com, Newsweek.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre