Soros ügyésze megpróbálja tönkretenni a házát védő család életét

Ismét utcára vonultak a Black Lives Matter szimpatizánsai az amerikai St. Louis városában, azonban most elszámolták magukat amikor magánterületre tévedtek és egy házaspár fegyverekkel kergette el őket. Mark és Patricia McCloskey akciója nem tetszett a helyi körzeti ügyésznek, aki nyomozást rendelt el az incidens miatt. Kimberly Gardner viszont Soros György támogatását élvezi - közölte a V4NA hírügynökség.

A hét elején az Egyesült Államokban ismét megmozdulást tartott a Soros György által pénzelt Black Lives Matter nevű mozgalom. Ezúttal a Missouri államban található St. Louisban vonultak utcára a demonstrálók.

A megmozdulást követően futótűzként terjedt el a közösségi médiában egy videófelvétel, amelyen az látható, hogy egy házaspár fegyverekkel közelíti meg a tüntetőket, akik az otthonuk előtt vonulnak el. A videón szereplő ügyvéd házaspár, Mark és Patricia McCloskey kiabálva közölte a tüntetőknek, hogy magánterületen vannak és hagyják el azt.

Természetesen a baloldali média a tüntetőket kezdte el védeni. A fenti felvétel, azonban erősen manipulatív, ugyanis a teljes videón világosan látszik, hogy a BLM-tüntetők egy kapun keresztül mennek be a McCloskey család otthonához.

 

Az incidens követően a helyi körzeti ügyész (Circuit Attorney), Kimberly Gardner is megszólalt, amelyben közölte, hogy együttműködik a rendőrséggel és nyomozás indul a történtek miatt. Mint mondta, “nem toleráljuk az erőszak használatát azok ellen, akik alkotmányos jogaikat gyakorolják”.

 

Gardner Soros György embere. Az afroamerikai ügyész 2016-ban pályázott a pozícióra és komoly támogatásokat kapott a tőzsdespekulánstól. Azzal az ígérettel kampányolt, hogy helyreállítja és átalakítja a büntető igazságszolgálatba vetett társadalmi bizalmat és csökkenteni fogja az erőszakos bűncselekmények számát.

A The Missouri Times című lap akkor arról írt, hogy Gardner több mint 67 ezer dollárt kapott a Soroshoz köthető Safety and Justice nevű politikai akcióbizottságtól (PAC). Az összeg egy részéből Gardner egy reklámkampányt finanszírozhatott.

 

 

Kimberly Gardner továbbá a Demokrata párttal szimpatizál és a Black Lives Mattert is támogatja. A Fox News beszámolója szerint Gardner korábban szóváltásba keveredett Missouri állam republikánus főügyészével (Missouris Republican Attorney General), Eric Schmittel, akit “önjelölt Trumpnak” (Trump wannabe) nevezett.

Schmitt egyébként korábban Twitter-oldalán kritizálta Gardnert. Szerinte ugyanis az ügyész szabadon engedett 36 zavargót, akiket a George Floyd halála miatti erőszakos megmozdulásokon elkövetett tetteik miatt tartóztattak le.

A körzeti ügyész azzal vágott vissza, hogy a 36 letartóztatott közül mindössze nyolc tartozott az ő irodájához, és a rendőrség nem nyújtott be elfogadható bizonyítékokat.

A Fox News egyébként arról is beszámolt a KMOV-TV februári riportja alapján, hogy az elmúlt két évben drasztikusan csökkent az ítéletek aránya a Gardner alatt. Az adatok szerint az ügyészek 2018-ban az esetek 51 százalékában, 2019-ben pedig az esetek 54 százalékában hoztak elmarasztaló ítéletet.

V4NA

Kiemelt képünk forrása V4NA.

Iratkozzon fel hírlevelünkre