Hollywood újabb istenkáromló filmje: Jézust most nőként ábrázolják

Hollywood újabb felháborító és istenkáromló filmet tervez piacra dobni. Egy filmet, amely ezúttal Jézust nőként ábrázolja, aki számos helytelen és érzéki jelenetben vesz részt a film női főszereplőjével, akit romantikus szálak fűznek hozzá.

Az EOnline és a Deadline oldalak beszámolói szerint a Habit című film főszereplője, Bella Thorne egy utcai lányt fog alakítani, akinek Jézus-fétise van, és apácának öltözve próbálja elkerülni az erőszakos kábítószerkereskedelem következményeit – adta hírül a CitizenGO. A filmben a lánynak megjelenő „Jézus Krisztust” pedig Paris Jackson, Michael Jackson lánya játssza.

„A keresztények szerte a világon hiszik és vallják, hogy Jézus Krisztus Isten fia, minden egyes ember megváltója, aki halálával megszabadított minket a bűneinktől. A mi bűneinkért, helyettünk szenvedett. Megváltása ajándéka ingyenes a számunkra. Életünk csakis Vele lehet teljes, és halálunk után a Mennybe is csak általa juthatunk” – olvasható a portálon. 

A CitizenGO-t a Jézus iránti szeretet és tisztelet motiválta, hogy összefogjon a Keresztény Filmes és Televíziós Bizottsággal, és megpróbálja megakadályozni a legújabb hollywoodi vallásgyalázó film megjelenését. Velük együtt úgy gondolták, hogy

nem maradhatunk csöndben, amikor Jézust nevetség tárgyává teszik.

Ezért a filmhez kötődő hollywoodi stúdiókhoz fordultak, felszólítva őket, hogy utasítsák vissza a film terjesztését.

Schittl Esztert, a CitizenGO magyarországi kampányigazgatója szerint Jézus személyének szándékos kifigurázásával foglalkoznunk kell. „Vannak, akik azt mondják, hogy elég, ha nem nézzük meg a filmet. Mi úgy gondoljuk, hogy lépnünk kell, mielőtt a fiatalokhoz is eljut, összezavarva az istenképüket vagy a kereszténységhez való hozzáállásukat” – szögezte le a szervezet honlapján.

Mint írják, a film forgatása az iparág koronavírus-járvány miatti leállása előtt egy héttel befejeződött, most az utómunkálatokon dolgoznak. Egyelőre nem tették még közzé a megjelenés dátumát, ami azt jelenti, hogy még van esélyünk elérni, hogy lemondják a film bemutatását.

A petíciót itt írhatja alá!

Forrás: Citizengo.org

Iratkozzon fel hírlevelünkre