Anyukák, a (szuper)hősök – felhívás és nyereményjáték édesanyák számára

Minden édesanya legyen nagyon büszke magára!

Azon anyukákat szólítja most meg az Egyszülős Központ, a Fiatal Családosok Klubja, a Magyar Női Unió és a Ringató összefogása, akik a vírus által felforgatott világban ismét bebizonyították, hogy bármelyik szuperhőssel képesek felvenni a versenyt. Az édesanyáknak olyan rejtett képességeik kerültek felszínre a kialakult helyzet kihívásai közepette, amikről talán ők maguk sem tudtak. Az egészségügyben, frontvonalban dolgozók mellett az édesanyák is erejükön felül teljesítettek, és teljesítenek még jelenleg is nap mint nap.

A bezártság minden édesanyát nehéz helyzet elé állított, hiszen egy személyben kellett minden eddiginél több feladatot ellátni, még több szerepet betölteni egy beszűkített életkörnyerzetben. Külön megnehezítette a helyzetet, hogy mindezt a többségnek 0-24 órában otthon, a négy fal között kellett megoldani. Szerencsére már tágul a tér, egyre több lehetőség van kimozdulni, de még messze vagyunk attól, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba, és még mindig óvatosnak kell lennünk.

Ezért aztán négy családszervezet összefogott, mert szeretnék minden anyukának megköszönni a nem mindennapos helytállást.

Két programot is indít az Egyszülős Központ, a Fiatal Családosok Klubja, a Magyar Női Unió és a Ringató: online játékkal és közös videóval is készülnek az anyukák számára.

„Anyukák, a (szuper)hősök!“

A négy családszervezet szeretné minden anyukának megköszönni ezt a nem mindennapos helytállást a most zajló online játékukkal, illetve az azt követően a beküldött képekből „Anyukák, a (szuper)hősök!“ címmel készülő videóval.

Közzététel időpontja: 2020. 05. 31. vasárnap 10:00
Helyszín: online, a négy családszervezet Facebook oldalán

Nyereményjáték

Közeleg a hősök napja, ahol az édesanyákat is szeretnék köszönteni, akik a kialakult helyzetben szintén páratlan erőfeszítésről, időmenedzsmentről és megoldókészségről tettek tanúbizonyságot.

A négy családszervezet felhívásának keretében a FICSAK is azt kéri, hogy minden édesanya küldjön el nekik egy fotót, ami meghatározta az elmúlt hónapokat számára, amire nagyon büszke, hogy meg tudta azt csinálni – legyen ez bármi a mindennapokból vagy az új dolgokból, amiben jeleskedett vagy épp nem.

Cél, hogy ezeket a fényképeket egy csokorba gyűjtsék, és a közelgő hősök napja alkalmából megmutassák ország-világnak, ezzel megköszönve minden édesanyának a nem mindennapi helytállást ebben a nehéz időszakban.

A játékban a négy családszervezet felajánlásában 4 értékes ajándékcsomag kerül kisorsolásra: 1 db ajándékcsomag a A Vidék Házhoz jön termékeiből, 1 db Johnny Urbán női táska újrahasznosított anyagból, 1 db Ringató könyvcsomag CD melléklettel, 1 db Royal Clinics ajándékutalvány.

Az „Anyukák, a (szuper)hősök“ játék mind a négy családszervezet Facebook oldalán elérhető, a FICSAK Facebook oldalán is, amire itt már több mint 100 hozzászólás és kép érkezett.

Iratkozzon fel hírlevelünkre