KDNP: Tiltakozunk a kereszténységet gyalázó újabb karikatúra és Kuncze Gábor posztja ellen!

A Népszava vallásgyalázó karikatúrája után, sajnos, nem kellett sokat várni az újabb provokatív, kereszténységet gyalázó ábrázolásra. Visszautasítjuk és tűrhetetlennek tartjuk, hogy jogsértő módon hitünkben gyaláznak!

Szégyenletes, hogy ezt a keresztény vallási közösség méltóságát sértő karikatúrát Kuncze Gábor – egykori SZDSZ elnök, volt belügyminiszter és volt országgyűlési képviselő posztolta, ezzel megsértve több millió magyar ember vallásszabadsághoz fűződő személyiségi jogát! Külön szégyen, hogy az egykori SZDSZ elnök egykori piarista diákként teszi mindezt.

Bár formálisan úgy tűnik, hogy az antikrisztiánus SZDSZ már kimúlt, de politikai zombiként mégis tovább folytatja a kereszténység gyalázását.

 

Dr. Vejkey Imre KDNP frakcióvezető-helyettes

 

(MTI OS)

Kiemelt képünkön Vejkey Imre, az Országgyűlés igazságügyi bizottságának elnöke, a KDNP frakcióvezető-helyettese felszólal a Kúria 2018. évi tevékenységéről szóló beszámoló, a jogegység biztosítása és az önkormányzati normakontroll körének általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 6-án. MTI/Illyés Tibor

Iratkozzon fel hírlevelünkre