Azbej Tristan: Soros-szervezetek mentegetik a kereszténységellenes karikatúrát

„Szerintük nem politikailag korrekt keresztény emberek védelmében kiállni.”

A Népszavában megjelent vallásgyalázó karikatúra ügye szimbolikus jelentőségűvé emelkedett, amit jól jelez, hogy most már a Soros-hálózatnak is fontossá vált – hívta fel a figyelmet a jelenségre közösségi oldalán Azbej Tristan

Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár hozzátette; az ominózus szervezetek persze nem a vallásos emberek méltóságát óvják, hanem a gyalázkodók védelmében indítanak ellentámadást. Mint írta, „ennek szellemében ítélte el a keresztényellenes rajz ellen (békésen!) tiltakozó Vasárnap.hu-t, a KDNP-t és személy szerint engem a svájci székhelyű Cartooning for Peace”.

Szerintük nem politikailag korrekt keresztény emberek védelmében kiállni – fűzte hozzá Azbej Tristan.

Mint rámutatott, „bár a szervezet neve azt üzeni, a békéért küzdenek, már a nevük is hazugság: egy olyan karikatúrát vesznek védelmükbe, mely nem a békét, hanem a békétlenség fölszítását szolgálja. Megszokott kettős mérce ez, de nem megyünk el mellette szó nélkül. Ha már a világ legüldözöttebb vallásának gyakorlóit és képviselőit teszik az élcelődés tárgyává, ne várják el tőlünk, hogy szóvá sem tesszük a méltatlanságot.

A keresztény békesség nem azt jelenti, hogy azt is el kell fogadnunk, ha nyugaton kulturálisan, keleten és délen pedig a szó szoros értelmében a létünkre törnek.”

Aki pedig összeesküvés-elméletnek gondolja a Soros-hálózat létét azoknak egy kis ízelítő a szervezet honlapjáról, hogy milyen SONGO-k támogatják a vallásgyalázás harcos védelmezőit – fűzte hozzá az államtitkár, bemutatva: az Amnesty International és Human Rights Watch is a CfP támogatói között található.

A témában olvasásra ajánljuk:

Elég volt: petíciót indított a baloldali sajtó kereszténygyalázása ellen a Vasárnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre