Elég volt: petíciót indított a baloldali sajtó kereszténygyalázása ellen a Vasárnap.hu

Eddig és ne tovább! Ne gúnyolja tovább a baloldali sajtó Jézus Krisztust!

A közelmúltban ismét megszaporodtak a baloldali sajtóban a kereszténygyalázó írások, képi tartalmak. Kedden a Népszava közölt vállalhatatlan karikatúrát, amely Jézus Krisztust gúnyolta ki. Határozottan állítjuk: mindezt már nem szabad szó nélkül hagyni! A Vasárnap.hu petíciót indított a baloldali sajtó kereszténygyalázó gyakorlata ellen, amelyhez minden jó szándékú ember csatlakozását várja!

Az elmúlt időszakban ismételten megsokasodtak a kereszténységet, illetve magát Jézus Krisztust támadó, sértő és gyalázó cikkek, karikatúrák. A magyarországi baloldali sajtó fősodra előszeretettel fogadta be ezeket a tartalmakat, és nyújtott nekik megjelenési lehetőséget, semmibe véve ezzel a magyar társadalom többségének hitét és meggyőződését.

Legutóbb éppen a Népszava közölte a fenti vállalhatatlan, Jézust gúnyoló, a keresztény embereket egyértelműen sértő, viccesnek szánt, ám egyáltalán nem humoros karikatúrát.

Jézus Krisztus és a kereszténység nem lehet gúny tárgya 

– ahogy nem lehet az egyetlen vallás sem. A keresztény ember számára Jézus az Isten fia, aki megváltott bennünket bűneinktől. Belőle tréfát űzni, őt gyalázni alávaló cselekedet.

Felszólítjuk a baloldali sajtótermékek szerkesztőit, hagyjanak fel a kereszténységet gyalázó tartalmak közlésével, tartsák tiszteletben hitünket, meggyőződésünket, és ne tegyék azt irónia, gúny tárgyává!

Felszólítjuk a baloldali sajtóban publikáló szerzőket, karikaturistákat, hagyjanak fel ilyen jellegű tartalmak létrehozásával!

Javasoljuk, hogy e botrányos megnyilvánulások helyett értékteremtő, a lelket, szellemet építő, hasznos tartalmakkal szolgálják olvasóközönségüket.

Elég volt a baloldali sajtó kereszténygyalázásából! Elég volt a Jézus Krisztust gúny tárgyává tévő megszólalásokból! Elég volt a vallásos emberek kifigurázásából, az egyház nevetségessé tételéből, információk elhallgatásából, tények kiforgatásából, az offenzív egyházellenes újságírásból!

Kiállunk a keresztény értékek mellett, védelmünkbe vesszük Jézus Krisztus alakját, és olyan újságírás mellett szállunk síkra, amely értékteremtő és értékhordozó!

Azokért pedig, akik vallásokat, hitbéli meggyőződéseket figuráznak ki és támadnak meg aljas módon, elmondunk egy Miatyánkot.

A petíció itt érhető el. Az aláírókhoz minden jó szándékú ember csatlakozását várjuk!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre