Újra megnyitjuk a Családháló-díj jelölési időszakát!

Továbbra is várjuk a megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, jelöljetek szakembereket, intézményeket!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel újra megnyitottuk a Családháló-díj jelölési időszakát! Jelöljetek olyan intézményeket, illetve szakembereket, akik sokat tettek értetek, családotokért, gyermekeitekért! Díjazzuk Magyarország legjobbjait ezekben a nehéz időkben!

Kedves Olvasóink!

A koronavírus-járvány a Családháló-díj már jól ismert és megszokott menetrendjébe is váratlan fordulatokat hozott, amelyekre úgy éreztük, nekünk is reagálni kell.

A bizonytalan járványügyi helyzetre való tekintettel a szavazást el kellett halasztanunk, s optimista becslések szerint legkorábban ősszel tudjuk megtartani az ünnepélyes díjátadót.

A mögöttünk és előttünk álló nehéz hónapok során ugyanakkor rengeteg olyan történettel találkozhatunk, amelyek megindítanak minket, s számos olyan, közfeladatot ellátó személyt érezhetünk majd érdemesnek a díjazásra, aki értünk, családunkért, gyermekeinkért dolgozik ezekben a nehéz időkben.

Ezért úgy döntöttünk, újra megnyitjuk a Családháló-díj jelölési időszakát a koronavírus-járvány idejére.

Írjatok nekünk megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, jelöljetek olyan intézményeket, illetve szakembereket, akiknek hősies helytállása, odaforduló figyelme, szeretete segítette a családjaitokat ezekben az embert próbáló időkben is!

Jó egészséget kívánva:

a Családháló Csapata

Jelölésedet itt tudod leadni intézményi, és itt szakember kategóriában! Ne feledd, hogy a felterjesztés egyik legfontosabb része az indoklás, amivel a jelöltet javasolod a díjra. Szavazategyenlőség esetén a Családháló Csapata a jelöltekről szóló történetek alapján dönt majd a kategória győzteséről.

 

Ha szeretnél további cikkeink között böngészni, kövesd a Családhálót a Facebook-on!

Családháló

Iratkozzon fel hírlevelünkre