A dicsőítő díva még a karanténban sem fér a bőrébe!

A 2018-ban önálló single-ként megjelent dal még erőteljesebben szól a koronavírus-járvány kellős közepén. Isten ereje süt át az éneken. Olyan erő, amely soha nem fogy el, és nem gyengül meg. A kövek ma is elgördülhetnek, éppen úgy, ahogy annak idején Jézus Krisztus sírja elől – üzeni Lauren Daigle fergeteges dicsőítő dala, amely hitet és reményt ad. Az igazi feltámadás az ember bensőjében kezdődik.

Egy újabb professzionális dicsőítő ének a home stúdiók karanténhomályából. Lauren Daigle egy olyan fiatal énekesnő, akinek a szíve Isten dicsőítéséért dobog. Számára az okozza a legnagyobb örömet, ha ebbe minél több embert be tud vonni a koncertek során. Saját elmondása szerint mindezt olyan módon, hogy még ő maga is „meg tudjon közben izzadni”. Egyszóval olyan „mindent bele” lendülettel. Mindez igazából nem is lehetne másképp őszinte, csak teljes gőzzel.

A fiatal keresztény könnyűzenei popdíva és csapata láthatóan a karanténban sem tétlenkedik. Épp ellenkezőleg: alkotnak, felénekelnek, dicsőítenek és erőt öntenek a lelkünkbe. Éppen úgy, mint normális helyzetben a sportcsarnokokban sok ezer emberrel közösen.

A Look Up Child album első száma egyfajta biztos alap és hitvallás a feltámadott Jézus Krisztusról, aki legyőzte a halált, és elgördítette a sírt elzáró követ.

Nem a halálé az utolsó szó, hiszen Isten legyőzte a halált

– üzeni számunkra a dal. Mi is erre a feltámadásra kaptunk az Isten fiában meghívást, akármilyen messzire távolodtunk tőle az évek során. Ő a nevünkön szólít, és életet lehel belénk. Számára nincsen lehetetlen. A vírusjárvány idején sem, amely helyzetre a háttérben hallható mentők szirénázó effekthangja is utal.

Érdemes meghallgatni, és ezzel együtt meg is nézni ezt a karanténfelvételekből összevágott klipet. De nem csak nézni! Ha engedjük, hogy hasson ránk a dal, nem tudjuk megállni: felpattanunk és táncolunk. Otthon, bezárva, de lelkünkben teljes nyitottsággal a halált legyőző és a sírkövet elgördítő Jézus végtelen szeretetére!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre