A kényszerű távolságtartás idején is megünneplik az édesanyákat és a nagymamákat!

Immár hagyománnyá vált, hogy a Fiatal Családosok Klubja a Ringatóval közösen minden évben megünnepli az év egyik legszebb ünnepét, az anyák napját. „Ezer család énekel“ című ünnepségükön közös dallal és meghitt, felemelő pillanatokkal készülnek mindig a gyermekek, édesanyák és több száz család számára. Idén az élet kicsit átírta az esemény forgatókönyvét, de a szervezők új megoldásokkal készülnek a megváltozott körülményekhez és a karanténhoz alkalmazkodva. Egy olyan műsorral juttatnak el digitális formában rögzítve a családokhoz, ahol át tudják adni a zene és a közös éneklés által a szeretetet, s így együtt tudják ünnepelni az édesanyává válást.

Úgy gondoljuk, most kiemelkedően fontos ez az ünnep, az édesanyák köszöntése, hogy felhívjuk a figyelmet arra, milyen csodálatos feladatot végeznek nap mint nap – mondta Király Nóra, a FICSAK alapítója.

Ezért a Ringató foglalkozásvezetők nagy közössége és a Fiatal Családosok Klubja lelkes csapata összefogott, és mindenki a saját otthona biztonságában dolgozik azért, hogy anyák napján megszólaljanak a foglalkozások dalai, ölbéli játékai, mondókái.

– Az anyukák számára természetes, hogy nehéz időkben is helytállnak, mindent megtesznek a családjukért. Ezen a napon ünnepelni szeretnénk őket, lírával, dallal, a képzeletünkben megszülető sok erőt adó öleléssel – mondta Gróh Ili, a Ringató alapítója.

A most nagyon népszerű, közös digitális „karanténkórusokhoz” hasonlóan a Ringató közel 100 foglalkozásvezetője határainkon innen és túl a FICSAK-kal karöltve segít, hogy mindenki virtuálisan mégis együtt énekelhessen.

Forrás: Ficsak

Az esemény neve: Ezer család énekel otthonról a Ringatóval anyák napján“

„Sugárzási” időpont: 2020. 05. 03., vasárnap 10:30.

Helyszín: otthonról, a műsor a Facebook-eseménynél indul majd az adott időpontban

Az esemény itt érhető el.

 

Kiemelt képünk forrása a FICSAK.

Iratkozzon fel hírlevelünkre