Bartos Erika maga olvas fel meséiből a gyerekeknek

A szokatlan helyzetre való tekintettel, az otthon időző kisgyermekes családok segítésére Bartos Erika felolvasta néhány meséjét, amelyeket ingyen és reklámmentesen elérhet bárki a YouTube-on.

Bogyó és Babóca életre hívója a karanténban sem tétlenkedik. Bartos Erika honlapján jelentette be, hogy megjelent az új Bogyó és Babóca könyv, Hónapok meséi címmel. A nagy mesekönyvben 12 mese szerepel, minden hónapra egy történet, s az eredeti sorozat szinte minden szereplőjével találkozhatunk. A mesék követik az évszakok, a természet változásait, a hónapok körforgását. A mesekönyvhöz kifestő és falinaptár is készült.

Ám a szokatlan helyzetre való tekintettel az írónő úgy döntött, mivel a könyvhöz most nehezebb hozzájutni, a legújabb Bogyó és Babóca könyv néhány meséjét maga olvassa fel, amely az érdeklődők számára megtalálható a Youtube-on, ingyen és reklámmentesen:

FebruárMárciusÁprilisMájusJúniusAugusztusSzeptemberOktóberNovember

Sőt, a mesékhez tartozó kifestőkből is lementhetők az alábbi képek, kinyomtatható, színezhető formátumban. 

Szintén ingyen és reklámmentesen megtekinthető a Bogyó és Babóca Évszakos könyv négy meséje, illetve számtalan Bogyó és Babóca lapozó is az írónő hivatalos Youtube-csatornáján.

Iratkozzon fel hírlevelünkre