Tóth Gabi énekesnő a karantén idején is aktív

Hogyan éli meg az újdonsült anyuka a bezártságot? Tóth Gabival Novák Katalin beszélgetett az otthonmaradásról és az anyaságról.

Édesanya, feleség, énekesnő. Tóth Gabi még ebben a nehéz helyzetben is képes meglátni a jót. Férjével, kislányával és édesanyjával már két hete nem mozdul ki a lakásból, viszont minden este énekel követőinek. Az énekesnővel Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár beszélgetett az új élethelyzet kihívásairól.

Tóth Gabi négy hónapja van otthon kislányával, Hannarózával. Az énekesnő végig aktív volt a terhessége alatt, és kisbabája születése után is elérhető maradt rajongói számára. A koronavírus-járvány azonban náluk is megváltoztatta a hétköznapokat.

Férjével, Krausz Gáborral már két hete nem mozdulnak ki a lakásból, és hozzájuk költözött Gabi édesanyja is, hogy segítsen a fiatal párnak a kisbaba körüli teendőkben, no meg abban, hogy az énekesnő most is jelen lehessen rajongói életében – ha csak virtuálisan is. Mivel Gabi édesapja cukorbeteg, és a veszélyeztetett korosztályhoz tartozik, vele most sajnos nem tudnak találkozni.

Az énekesnő Novák Katalinnal beszélgetett arról, hogyan készül az esti koncertekre, miben változtatta meg az életüket a járvány, és arról is szó esett, milyenek a hétköznapjaik egy kisbaba mellett. Tóth Gabi pedig most sem mulasztotta el biztatni követőit arra, hogy a koronavírus-fenyegetettség miatt maradjanak otthon. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a beszélgetés végén megköszönte  az énekesnőnek, hogy segít tartani a lelket az emberekben.

Tóth Gabi

Édesanya, feleség, énekesnő. Tóth Gabi még ebben a nehéz helyzetben is képes meglátni a jót. Férjével, kislányával és édesanyjával már két hete nem mozdul ki a lakásból, viszont minden este énekel a követőinek. Köszönöm, Gabi, hogy így is segítesz, és tartod a lelket az emberekben!

Gepostet von Novák Katalin am Samstag, 28. März 2020

Iratkozzon fel hírlevelünkre